Soru Superonline Mı Kablonet Mi?

Void01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba herkese iyi forumlar. Yeni bir eve taşındık ve internet bağlatacağım ancak altyapı Türksat altyapısı FTTH Türksat altyapısını kullanan bildiğim Kablonet ve Superonline var. Sizce hangisi az ping ve problemsiz bir internet sunuyor? Daha çok online oyun oynayan birisiyim, benim için ping biraz önemli. Bu zamana kadar sadece TurkNet kullandım ancak Türksat altyapısını desteklemiyor. Bildiğiniz başka firmalar varsa görüşünüzü benimle paylaşırsanız sevinirim.

558memoli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
süperonline fiber kullanıyorum ping çok iyi sayılmaz. Kablonet konusunda bilgim yok.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Bütün firmaların web adresine girip tek tek adres alt yapısı sorgulaman daha mantıklı olur. Bir de en önemlisi taşındığınız bölgede komşulara ve esnaflara sorun hangi net ve paketi kullandıklarını ona göre karar verin. Telefonda müşteri hizmetleri önce yüksek hız bağlantınız alt yapınız var diyor ama kullanırken sıkıntı olabilio, bu yüzden yakın çevre deneyimini sorup araştırman önemli.

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Turksat G-pon'dan memnunum tavsiye ederim. Fiyat olarak da avantajlı, 24 ay taahhütle ayda 726₺. 1000 Mbps download 125 Mbps upload. Verdikleri router da kaliteli.

Screenshot_1.png

fikrettr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Türksat FTTH altyapısında sadece bu iki dev yok, Millenicom veya Binnet gibi firmalar da bu altyapıyı kullanarak uygun fiyata yüksek hız sunabiliyor. Ancak oyun ve düşük ping senin için kırmızı çizgiyse, Türksat'ın kendi öz evladı olan Kablonet doğrudan kendi peering anlaşmalarını kullandığı için genellikle daha stabil bir rota sunar. Superonline da FTTH üzerinde gayet başarılıdır fakat bazen yoğun saatlerde yurt dışı çıkışlarında kısıtlama yapabiliyor. TurkNet'i arıyorsan, Millenicom üzerinden Türksat altyapısıyla benzer bir deneyim yakalayabilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri