arkadaşlar msi cyborg 15 a13v kullanıyorum bilgisayara format attım formattan sonra lol indirdim oyuna giriyor fakat mouseyi veya klavyeye dokunduğumda oyun takılıyor fps drop yaşıyor sorun nedir neyden kaynaklıdır acaba yardımcı olursanız sevinirim
windows 10 kurdumMerhaba Sistemin Windows mu.Güncellemer Bios Sürüm isida olabilir?
bios için dediğinizi anlamadım hocamMerhaba Sistemin Windows mu.Güncellemer Bios Sürüm isida olabilir?
yok direkt normal kurulumu yaptıktan sonra normal windows güncellemelerinden tüm güncellemeleri yaptım ve burdaki sürücüleri indirmedim biosu indirip nasıl kurabilirim?
Benim flash taki windows dosyaları eskiydi yani eski bir kurulum yaptım ondan kaynaklı olabilir mi?Tikla Bios dan önce Isinma diye düsünüyorum ben.. HWinfo programi varmi? yoksa buradan indir ve kur ac programi isinma varmi lag ondan olabilir yada ayarlarinda sorun olabilir oyun iceriginde.Aygit yöneticisinede bak bazi sürümlerde Sari soru isareti varmi ekran karti cips seti sürümü vs vs
Güncelleyip deneyin hocamBenim flash taki windows dosyaları eskiydi yani eski bir kurulum yaptım ondan kaynaklı olabilir mi?
Tekrardan temiz güncel bi format atacağımGüncelleyip deneyin hocam
istedigin kadar Format at sonucu bize bildir olarmi ? bak emin ol Donanimin yapmadigi müddetce sisteme 50 format at ne fayda dimi ?Tekrardan temiz güncel bi format atacağım