Takıntılı Aşık Olduğum Kızı Nasıl Unutabilirim?

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Arkadaşlar selam.

Bu artık hayatımın en önemli meselesi oldu çünkü artık dayanabilecek gücüm kalmadı çok özlüyorum özlem var. Şimdi arkadaşlar 5 senelik bir arkadaşlık serüveni düşünün ama ben onu 5 sene içerisin de hiç arkadaş gözüyle bakmadım konuya direk böyle gireyim 5 sene önce tanıştık ve, çocukluk aşkım. İlk öncelikle bu kızı ortak yakın arkadaşımız tanıştırdı kızdı onunla görüşmüyorum, fotoğrafına baktım ve sesini bile duymadan ilk görüşte aşık oldum sonrasın da zaten telefonda 3 kişi ortak saatlerce konuşuyorduk. Geçmişte gelen onunla konuşma isteği onunla samimi oluşum bir de ne tesadüftür ki doğum günüm de tanıştık bana attığı mesajla, bu kızla yakın olduk hiçbir kızla konuşamazdım ben. Her şeyim buydu sadece gözüm onu görüyordu burayı dikkatlice okumanızı istiyorum, zamanın da çok dışlanan ezilen birisiydim ailem hiç sevgi vermedi ilgi vermedi ilgi ve sevgi köpeği değilim.

Bu kızın bana yaklaşımı çok garipti ben buna cidden küçüklük aptallığı denir ya öyle gittim gerçekten reddetti kaç defa 30 kere açıldım çünkü seviyorum bırakmam gerekirdi bırakamadım, sonrasında hep red red reddetti sonunda kabul etti 1 gün çıkıp ayrıldı sebebi de benim ondan soğumam içinmiş sonra büyük kavgalar girdi araya bir gece arkadaşlarımla birlikteydim bunu aradım dedim sana aşığım lan dedim o dedi sevgilim var olmadığını biliyordum. Sitelerine gittim onunla konuşmak için bir eleman geldi kilosu fazla çekti bıçağı bana ben de gittim arkama baka baka ama kinliyim öfkeliyim. Sonrasında yılbaşıya girdik 1 ay konuşmuyoruz sonra tam unuttum unutacak gibi oldum bam yazdı mesaj attı işte konuşmaya tekrar başladık. Arkadaşca görebilirim düşüncesiyle ama asla göremedim, daha çok aşık oldum işte olaylar buradan itibaren başlıyor.

Ben bununla hep konuşmak istiyorum her zaman yanımda oldu ben de onun yanında oldum kendi doğrularımdan vazgeçip o kızın yanlışlarına evet dedim ona aşıkken reddedecek korkusuyla göz yumdum. İlişkilerini anlattı ağlayarak sevdiği çocuğu anlattı, ben ise ağlayarak sevdiğim kıza teselli verdim yanında oldum birlikte telefonda ağladık falan iyi ki varsın falan dedi ama bana bir sorsanız güldürdüm mutlu ettim telefonu kapattığın da benim içim nasıl yanıyor ama mutlu kendi mutluluğumdan önce onunkini düşündüm her zaman. Sonrasın da ilk defa buluştuk toplam da 4 kere buluştuk ilk buluşmamız da koluma girmişti benim elim ayağım titriyordu 2 buluşmada pek bir şey olmadı sarılmak istedim itti. 3 Buluşmamız da ben normalde kimsenin ağızından içmem Starbucks'tan ikimiz birer tane bir şey almıştık ben onun tadı nasıl falan dedim tiksinmezsen iç dedi ben de sen tiksinmezsen içerim dedim. Normalde kimsenin ağızından içmem ailem dahil bile, onun ağızından içtim sonra tekrar verdim ona o da içti ben gittim bunu 1 ay düşündüm, mutlu oldum. Benim ağızımdan içti diye sonra sordum herkesin ağızından mı içiyosun dedim evet dedi, sonra işte hayal kırıklığı falan bana özel sanmıştım her neyse.

Son buluşmamız şehir değiştirdim ben depremden dolayı onun yanına gitmiştim 1 saat yanında oturdum sitelerin de ailesi tanıyordu ablası kardeşi babası annesi beni, arabadan indim işte geldi bana sarıldı sımsıkı ben de ona sarıldım normalde kimseye bu kadar sarılmam annem şaşırır dedi annesi yukarıdan bakıyordu, 1 saat oturduk falan çilek kokuyordu kokusu bile aklım da asla ona karşı hainlik kötülük düşünmedim buluşma vasıflarımız bitti ve bir daha asla görüşemeyeceğimi biliyordum. Bir şeyler olacaktı hissettmiştim. 14 Haziran 2023'te dayanamadım açıldım 2 tane sevgili yaptı 2isi de aldattı kızı ben hep yanında oldum teselli ettim üniversite sınavı vardı güzel mesajlar yazdım hep destanlar Full aradım motive verdim her zaman, sonrasın da 14 Haziran günü açıldıktan sonra eskisi gibi olamayacağımızı biliyordum konuşmayı kestik 10 gün sonra hiç mi özlemedin dedim o da arda sen kestin falan dedi ben de aşıktım sana söylediğim gün kesiceğini biliyordum dedim. Bir zahmet dedi. İşte sevgili yaptı benim kız arkadaşıma yürüyordu sevgilisi, sonra ben gittim bunları SS'lerle birlikte attım o sıralar konuşmuyoruz 1 hafta falan. İyi ki varsın falan dedi 2 gün önce ayrılmışlar zaten ben bunu söyledim iyi ki tanımışım seni iyliğimi düşünüyorsun dedi. Biraz üzüldü aradım 1 saat konuştuk mutlu ettim güldürdüm gene gene iyi ki varsın falan dedi. Bu arada ben bu kıza telefon da masal okuyarak uyutmuştum çok anımız var yani benim için.

Ertesi sabahına dedi seni özledim ben de dedim ben de seni özledimm yaşlanana kadar konuşuruz muhabbeti geçti. Beni çekersin o zamana kadar dedi çekerim tabii kız dedim, sonrasın da bir tek nazım sana geçiyor dedi kolye al dedi almadım. 3 Gün sonra gece 12 neden soğuksun bir anda soğuk oldun dedim arda duygularına karşılık veremiyorum her şey senin iyliğin için konuşmayı kesiyor anladım yapma kızım bırakma yıkılırım dedim Arda senin için senle konuşamam demeye getirdim kendine iyi bak deyip her yerden engel attı. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim sorum şu ben bu anıları her zaman düşünüyorum fotoğrafını açıyorum telefon da göğsüme koyuyup uyuyorum, unutamıyorum ne yapabilirim 29 Eylül'de psikiyatriye gideceğim.

Aşık olduğumu bilmesine rağmen sevdiği çocuk ile aşkımlı mesajlarını atmıştı

Son düzenleme:

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Konuyu açmıştın yine kanka orada da aynı şekilde psikiyatriye gitmeni söyledik, ve kızı ne kadar görüşsen ilgilensen o sana ilgi verse bile olmuyorsa bırak dedik. Evet seviyorsun da abi yani yaşın kaç bilmiyorum ama ben bu kadar yalamam bi kızı direk atardım başımdan, şimdiki nesil öyle oturup ciddi sevgili olunacak değerli kişiler bakımından fıst baya. Neredeyse 20 yaşındayım hayatımdan k*şarından değerli olacak kişiler de geçti inan değmiyor be hocam, anca kendini bozarsın böyle umarım hızlı şekilde toparlarsın. Yoksa ciddi anlamda daha felaket duruma doğru gittiğine eminim bu sadece başlangıç acısı gibi bir şey.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Konuyu açmıştın yine kanka orada da aynı şekilde psikiyatriye gitmeni söyledik, ve kızı ne kadar görüşsen ilgilensen o sana ilgi verse bile olmuyorsa bırak dedik. Evet seviyorsun da abi yani yaşın kaç bilmiyorum ama ben bu kadar yalamam bi kızı direk atardım başımdan, şimdiki nesil öyle oturup ciddi sevgili olunacak değerli kişiler bakımından fıst baya. Neredeyse 20 yaşındayım hayatımdan k*şarından değerli olacak kişiler de geçti inan değmiyor be hocam, anca kendini bozarsın böyle umarım hızlı şekilde toparlarsın. Yoksa ciddi anlamda daha felaket duruma doğru gittiğine eminim bu sadece başlangıç acısı gibi bir şey.
Evet tekrar yazmak istedim anlayışlı bir şekilde, dolmuştum işte gideceğim, çünkü hiçbir kızla konuşma isteğim yok sadece o geri döner diye bekliyorum ama nereye kadar psikiyatri en iyi beni anlar en kötü ilaç tedavisiyle unutacağım, unutmak çok istiyorum gerçekten bir daha kimseye aşık olmayacağım, 18 yaşındayım.

Umarım anlayabiliyorsunuzdur beni ya umarım doğru anlatabilmişimdir. Teşekkür ederim okuyup yazdığınız için.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Evet tekrar yazmak istedim anlayışlı bir şekilde, dolmuştum işte gideceğim, çünkü hiçbir kızla konuşma isteğim yok sadece o geri döner diye bekliyorum ama nereye kadar psikiyatri en iyi beni anlar en kötü ilaç tedavisiyle unutacağım, unutmak çok istiyorum gerçekten bir daha kimseye aşık olmayacağım, 18 yaşındayım.

Umarım anlayabiliyorsunuzdur beni ya umarım doğru anlatabilmişimdir. Teşekkür ederim okuyup yazdığınız için.
Anlamam mı be hocam o aldatılma acısının içini yakması kadar kötü bir şeyi yok. İlaç tedavisi belki geçirir belki geçirmez ama yine de uyuşturur bir süre seni iyi gelir bu haline göre bence. Gerçekten seveceğin insanlar gelecekte çıkabilir hemen karşı cinse kendini soyutlamanı önermiyorum, belki hayatın geçmiyor bu dönemlerde kendine geldiğin zaman inan ne uğraşmışım gereksiz şeylerle demeni beklerim. Ama herkesin duyguları, hisleri, aynı olmadığı için bazı şeylerin değişmeyebilir ben de yaşadım başlarda çok duygusal bakıyordum 2-3 tokat yeyince akıllandım. Kime değer verip vermeyeceğimi duygularımı açıp kapatmayı öğrendim, yok şuna yandım keşke benim olsa diye falan hiç uğraşmam. Gelecekte tabii ki çıkar kendime göre biri evlenirim ama onun dışında kedimle yaşayıp mutlu olurum daha iyi :).

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Anlamam mı be hocam o aldatılma acısının içini yakması kadar kötü bir şeyi yok. İlaç tedavisi belki geçirir belki geçirmez ama yine de uyuşturur bir süre seni iyi gelir bu haline göre bence. Gerçekten seveceğin insanlar gelecekte çıkabilir hemen karşı cinse kendini soyutlamanı önermiyorum, belki hayatın geçmiyor bu dönemlerde kendine geldiğin zaman inan ne uğraşmışım gereksiz şeylerle demeni beklerim. Ama herkesin duyguları, hisleri, aynı olmadığı için bazı şeylerin değişmeyebilir ben de yaşadım başlarda çok duygusal bakıyordum 2-3 tokat yeyince akıllandım. Kime değer verip vermeyeceğimi duygularımı açıp kapatmayı öğrendim, yok şuna yandım keşke benim olsa diye falan hiç uğraşmam. Gelecekte tabii ki çıkar kendime göre biri evlenirim ama onun dışında kedimle yaşayıp mutlu olurum daha iyi :).
Çok teşekkür ederim bu mesajlarınız beni çok mutlu etti, ufakta olsa haftalar belki de aylar sonra gülümsetti, iyi ki varsınız. İlaç tedavisi verirse gene konuya yazarım bakarsınız müsait olursanız iyi de gelirse, en kısa sürede güçlü bir erkek gibi ayağa kalkıp savaşlarıma mücadeleme devam etmem dileğimle.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Çok teşekkür ederim bu mesajlarınız beni çok mutlu etti, ufakta olsa haftalar belki de aylar sonra gülümsetti, iyi ki varsınız. İlaç tedavisi verirse gene konuya yazarım bakarsınız müsait olursanız iyi de gelirse, en kısa sürede güçlü bir erkek gibi ayağa kalkıp savaşlarıma mücadeleme devam etmem dileğimle.
Rica ederim, tabii ki elimizden geldiği kadar ben veya öteki tecrübeli hocalarım dönüş yapacağını düşünüyorum. Kısa veya uzun süre fark etmez günümüz kızları kendisini bitirmiş duygusal vb. olan erkekleri sevmezler, hemen söylemek isterim acizlik olarak görürler. Onların hakları ağlamaya olsun öteki şeylere olsun vardır kız olduğu için, ama iş bize geldiği zaman çakı gibi her zaman göreve hazır Rambo olmamızı bekliyorlar. Direk kafalarında hızlı düşünüp karar veriyorlar işte bundan hayır gelmez daha kendisini toparlayamıyor, biraz ciddi olsak bir olay çıksa bana göre daha çok acı çile çekeceğini bildiği için uğraşmak istemiyorlar akabinde Berkecan tipler hazır olduğu için yine erkekler gibi yalnız kalma durumları çok az. Son olarak önerim Youtube'da Bilal Jester kanalı var günümüz kızlarını gayet iyi açıklayan içerikleri var, yalama olarak görülmesin bazı konularda eksikleri var ama tavsiye edebileceğim kişilerden birisi.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Rica ederim, tabii ki elimizden geldiği kadar ben veya öteki tecrübeli hocalarım dönüş yapacağını düşünüyorum. Kısa veya uzun süre fark etmez günümüz kızları kendisini bitirmiş duygusal vb. olan erkekleri sevmezler, hemen söylemek isterim acizlik olarak görürler. Onların hakları ağlamaya olsun öteki şeylere olsun vardır kız olduğu için, ama iş bize geldiği zaman çakı gibi her zaman göreve hazır Rambo olmamızı bekliyorlar. Direk kafalarında hızlı düşünüp karar veriyorlar işte bundan hayır gelmez daha kendisini toparlayamıyor, biraz ciddi olsak bir olay çıksa bana göre daha çok acı çile çekeceğini bildiği için uğraşmak istemiyorlar akabinde Berkecan tipler hazır olduğu için yine erkekler gibi yalnız kalma durumları çok az. Son olarak önerim Youtube'da Bilal Jester kanalı var günümüz kızlarını gayet iyi açıklayan içerikleri var, yalama olarak görülmesin bazı konularda eksikleri var ama tavsiye edebileceğim kişilerden birisi.
Çok teşekkür ederim, verdiğiniz öğütleri önerileri dikkatlice kafama kazıdım bilin.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Selamlar tekrardaannn, bugün psikiyatriye gittim ve 2 tane ilaç verdi birisi antidepresan için diğeri de öfke kontrol duygusal bozukluklar için 2 ay bunları kullanacağım umarım faydalı gelir.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Selamlar tekrardaannn, bugün psikiyatriye gittim ve 2 tane ilaç verdi birisi antidepresan için diğeri de öfke kontrol duygusal bozukluklar için 2 ay bunları kullanacağım umarım faydalı gelir.
Gelir yeter ki sen düzenli kullan ve hayatını artık rayına oturtmaya başla, karı kız falan bi sal kendine gel sporunu vs. yap ilgileniyorsan kankam sonrası kolay zaten.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Gelir yeter ki sen düzenli kullan ve hayatını artık rayına oturtmaya başla, karı kız falan bi sal kendine gel sporunu vs. yap ilgileniyorsan kankam sonrası kolay zaten.
Öyle yapacağım gelişmeler oldukça aktarırım bu arada çok teşekkür ederim okduğunuz için en son yazdığımı. Okumazsınız diye düşünüyordum. İyi ki varsınız.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Öyle yapacağım gelişmeler oldukça aktarırım bu arada çok teşekkür ederim okduğunuz için en son yazdığımı. Okumazsınız diye düşünüyordum. İyi ki varsınız.
Rica ederim siz de iyi ki varsınız, inanın bunları atlattıktan sonra boşuna bu kadar uğraşmışım demenizi beklerim.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Hocam nasıl son durumlar? konuyu hortlatmak gibi oldu ama merak ettim :D

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Hocam nasıl son durumlar? konuyu hortlatmak gibi oldu ama merak ettim :D
Kızla barıştık konuşuyoruz ama kızdan nasil soğudum anlatamam anlamadım aklıma da gelmiyor antidepresanlar fayda etti baya malın teki olmus zaten kendime üzüldüm o kadar sene boşa çabaladım diye

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Kızla barıştık konuşuyoruz ama kızdan nasil soğudum anlatamam anlamadım aklıma da gelmiyor antidepresanlar fayda etti baya malın teki olmus zaten kendime üzüldüm o kadar sene boşa çabaladım diye
Ben sana demiştim bunu söyleyeceksin diye :). Başından abi ölüyom abi onsuz yaşam yok gibi şeyleri kafandan geçirmen için uğraştık fazla duygusal yaklaştığın için yapamadın. İlaçla kendini fazla bağımlı yapmana gerek yok bu arada, yeri gelince duygularını açıp kapat aynı kafanda takma sorun morun kalmaz. Ben misal psikiyatriye gitmeden bu kız mevzularında çoktan yediğim tokatlar sayesinde tecrübe kazandım, yanında - olarak bazı duygularımı tamamen bitirdim onlar da lazım değildi zaten. Her neyse kızla konuşsan bile eskisi gibi davranma, barış ayrıl barış ayrıl yine zorlamasın seni hayatına kaldığın yerden devam ediyorsun, kendini geliştirmeye tecrübe sahibi olmaya bak. Yeri gelince sevgilide bulursun evlenirsin kızına bakarsın her erkek hayali gibi :D

AranelCiryatan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
159
18 yaşındasın ne işin var bu kadar derin bir aşk meşk işi ile :D Boş ver gitsin önüne bak sen. Yüzlerce çiçek varken neden tek bir güle tutuldun ;)

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Şu kadarının farkında olmamız lazım ki; bu dünyada her şey gelip geçici, biz dahi bu dünyada kalıcı değiliz.
Bize verilen bu sonsuz sevme duygusu sonsuz olanı sevmek için verilmiştir. Sonsuz sevgi fâni bir varlığa verildiğinde doğal olarak karşılığını bulamıyor, fani varlık bu sonsuz sevgi ihtiyacını dolduramıyor.
Öyle ise fânilerle fâni gibi muhatap olmalıyız. Sonsuz sevgimizi de o sevgiyi bize veren ezeli ve ebedi olana vermeliyiz.

İsmail

Administrator
Admin
Tepki
132
Konuyu yeni fark ettim dostum şahsi görüşüm senin olayın tam olarak 'kızların efendi erkekler yerine *** erkekleri tercih etmesi ' durumu bu durumdan bu kızın yanında veya peşinden giderek kurtulamazsın bu kız seninle konuştuğunda muhtemelen basamak olarak kullanıp diğer elemanlara nispet olsun diye yapmıştır.

Bu durumda direkt iletişimi kes gitsin. Çünkü üniversitesi vs vs bir çok durumu olacak daha her zaman ulaşamadığı veya halk arasında 'karizması' olan tiplerin peşinden gidecek.

+ olarak kızların %80 i her zaman 18-26 yaş arasında üstte bahsettiğim *** erkekleri tercih edecek beyler bundan kaçısınız yok ( tabi efendi işinde gücünde dersinde birisi iseniz ). Siz kendinizi geliştirmeye odaklanın her zaman ruh halleri 26 yaşından sonra değişiyor kadınların kendini maddi ve manevi olarak güvende hissedeceği kişileri tercih ediyorlar.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Hepinizin yorumunu teker teker okudum ve gerçekten sabah sabah cok iyi geldiniz haklisiniz konuşma isteğim bile yok kendi gelişimime odaklandım iyi ki varsınız kendimi cidden yalnız hissetmedim ya iyi ki varsınız konuşma isteğim yok bile öylesine sıkıntıdan konuşuyorum erkekler şarap falan alıyormuş arabalarına biniyormuş anlatıyor bir şey hissetmiyom gülüp geçiyorum valla yazık eski halime.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri