Bios güncellerken fişi çekme hocam KFKFMFMHangi taktiği uyguladın hocam, ayrıca ikna yöntemi nasıldıSüreci anlatırmısınız
![]()
Rabbim sizin gibi evlatlardan korusun anne babaları
Kendi parası ztnkdasjgadofıhaljkfha eğer ailesini zora sokmadıysa ekonomik olarak problem yoktur hocam .d
konuyu görmedim hocam hakkında fikrim de yok sadece düşüncemi söyledimKendi parası ztn
Yok hocamSenin adına sevindim hayırlı olsun. Umarım ailen ekonomik olarak dara düşmemiştir. Eski sistemde Flashback varsa yedekte durması için düzelt
![]()
O zaman ekstra sevindim adınızaYok hocamkendi paramdı ve ailemin izin vermemesinin sebebi milattan önce kalma bi pc ile idare edebileceğimi düşünmeleriydi. Bu yüzden yaptım. Pc adam gibi çalışmıyodu zaten
O zaman ekstra sevindim adınızaGüzel günlerde kullanın, hayırlı olsun.
Teşekkürler<3Hayırlı olsun şimdiden![]()
Belki aileniz size belirtmemiştir durumlar kötüdür bilemem ama madem buradan okuduğum kadarıyla böyle aileniz ya bu sefer tutturupta mahalle bilgisayarcısı güvenilir mantığıyla zorla birinci nesil i5 760 bak orta seçiyorum gt 710 lu ışıklı mışıklı eba canavarı valo pabci açan sisteme paranı gömerlerse ne olur acaba merak ediyorum.
Yok hocam en azından ne alacağıma karar vermeme karışmıyorlarBelki aileniz size belirtmemiştir durumlar kötüdür bilemem ama madem buradan okuduğum kadarıyla böyle aileniz ya bu sefer tutturupta mahalle bilgisayarcısı güvenilir mantığıyla zorla birinci nesil i5 760 bak orta seçiyorum gt 710 lu ışıklı mışıklı eba canavarı valo pabci açan sisteme paranı gömerlerse ne olur acaba merak ediyorum.