Taktikler işe yaradı hocalarım

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hangi taktiği uyguladın hocam, ayrıca ikna yöntemi nasıldı :ROFLMAO: Süreci anlatırmısınız :D

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Cidden böyle bakınca hiç etik değil gibi duruyor ama olay farklı. Açtığı konuyu bulamadım ama açıklar kendisi konuyu.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Senin adına sevindim hayırlı olsun :D . Umarım ailen ekonomik olarak dara düşmemiştir. Eski sistemde Flashback varsa yedekte durması için düzelt :)

KS

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Senin adına sevindim hayırlı olsun :D . Umarım ailen ekonomik olarak dara düşmemiştir. Eski sistemde Flashback varsa yedekte durması için düzelt :)
Yok hocam :) kendi paramdı ve ailemin izin vermemesinin sebebi milattan önce kalma bi pc ile idare edebileceğimi düşünmeleriydi. Bu yüzden yaptım. Pc adam gibi çalışmıyodu zaten

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Belki aileniz size belirtmemiştir durumlar kötüdür bilemem ama madem buradan okuduğum kadarıyla böyle aileniz ya bu sefer tutturupta mahalle bilgisayarcısı güvenilir mantığıyla zorla birinci nesil i5 760 bak orta seçiyorum gt 710 lu ışıklı mışıklı eba canavarı valo pabci açan sisteme paranı gömerlerse ne olur acaba merak ediyorum.

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
düşüncesi bile korkunç Allahtan babamlar pc konusunu bara bırakmıştı
Belki aileniz size belirtmemiştir durumlar kötüdür bilemem ama madem buradan okuduğum kadarıyla böyle aileniz ya bu sefer tutturupta mahalle bilgisayarcısı güvenilir mantığıyla zorla birinci nesil i5 760 bak orta seçiyorum gt 710 lu ışıklı mışıklı eba canavarı valo pabci açan sisteme paranı gömerlerse ne olur acaba merak ediyorum.

KS

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Yok hocam en azından ne alacağıma karar vermeme karışmıyorlar :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri