M marcinho Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 3 Tepki 0 3 Ocak 2025 #1 alt tab attığım zaman 2-3 saniye civarı siyah ekran kalıyor multimedya tuşlarına ve win g kombinasyonuna basıncada böyle oluyor
alt tab attığım zaman 2-3 saniye civarı siyah ekran kalıyor multimedya tuşlarına ve win g kombinasyonuna basıncada böyle oluyor
Vadbavv Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 18 Tem 2024 Mesajlar 939 Tepki 211 3 Ocak 2025 #2 marcinho' Alıntı: alt tab attığım zaman 2-3 saniye civarı siyah ekran kalıyor multimedya tuşlarına ve win g kombinasyonuna basıncada böyle oluyor Genişletmek için tıkla ... Monitör oled mi?
marcinho' Alıntı: alt tab attığım zaman 2-3 saniye civarı siyah ekran kalıyor multimedya tuşlarına ve win g kombinasyonuna basıncada böyle oluyor Genişletmek için tıkla ... Monitör oled mi?
KS M marcinho Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 3 Tepki 0 3 Ocak 2025 Konu Sahibi #3 Vadbavv' Alıntı: Monitör oled mi? Genişletmek için tıkla ... hayır fast ips AOC 24g4x modeli monitörde bi sorun yok başka bilgisayara bağladım dediğim şeyler yaşanmadı Amd kullanıyorum bağladığım Nvidia idi
Vadbavv' Alıntı: Monitör oled mi? Genişletmek için tıkla ... hayır fast ips AOC 24g4x modeli monitörde bi sorun yok başka bilgisayara bağladım dediğim şeyler yaşanmadı Amd kullanıyorum bağladığım Nvidia idi
KS M marcinho Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 3 Tepki 0 5 Ocak 2025 Konu Sahibi #4 up