Tam performans çalışmama

Gucur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar sorunumu çok uzun zamandır çözemiyorum durum şu arkadaşlar overwatch oynuyorum laptopumda en dusuk ayarlarda gayet duzgun calisiyor hicbir sorunu yok fps sabit kasma yok fakat lol oyunumda (ki lolün overwatch tan daha gucsuz bi oyun oldugunu dusunuyorum) oyun 55-40 fps arasi gelip gidiyor islemci kullanimim lolde %40 civarlarinda ve kasıyor daha da garip olan lol goruntu ayarlari en dusukteyken de yuksekteyken de fps tam olarak ayni oyun her zaman kasıyor ekran karti driveri guncel windows 10 creators update kullaniyorum ekran karti denetim masasinda lol harici ekran kartinin calistirmasi gerektigi secili sorunum bu degil sorunun ne oldugunu kesinlikle bulamiyorum,gectigimiz gunlerde formatladim ve halen de durum ayni afterburner ile clock speedleri arttirsam da durum degismiyor sanki bilgisayar lolü oyundan saymiyormus gibi sonuc olarak arkadaslar ben cok fazla sey denedim bi cozum bulamadim fikri olan varsa cok sevinirim yardimlarinizi bekliyorum

Ümmet Yönev

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Güç ayarlarından yüksek performansa alın lol için dikey senkronizasyon'u kapatıp yeniden deneyin...

bilgisayarınızdan amd veya nvidia ekran kartıyla çalışdığından emin olun

KS

Gucur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Maalesef bunlar da zaten uygulanmiş durumda hicbi sey fayda etmedi duruma ilk defa boyle bir seyle karsilasiyorum

Ümmet Yönev

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bilgisayarınıza format atmayı deneyin olmassa ekran kartında problem alabilir

KS

Gucur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Format da attım icini acip tozlarini da temizledim bu is cozulmicek galiba tesekkur ederim ilginiz icin :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri