Soru "Tam Sıfır Olmadan" PC Başı Nasıl Para Kazanabilirim?

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
abiler ablalar okul programım 4 günden 5 güne çıkmış pzrt den perşembeye kadardı cuma cumartesi babamın yanında çalışıyordum o da artık gelme diyor dolmuş+yemek paramı oradan çıkarıp birikim yapıyordum şimdi dolmuş masrafım da arttı annem ben sana para veririm diyor ama ailemden para almaktan ölümüne nefret ediyorum ileri seviye ingilizcem var 3D oyun geliştiriciliğe yapıyorum,TF2 den trade yapıyorum ama az parayla çok kazandırmıyor sürekli envanteri nakte çevirmem gerekti bir türlü birikmedi şimdi nasıl para kazanabilirim oyun geliştiriciliği max 1 dolar falan kazandırdı şu ana kadar,

teşekkürler

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,242
Merhaba,

Eğer üst derecede bir İngilizcen varsa ki, varmış bunu belirmişsin bazı sitelerde İngilizce ders verebilirsin istersen.

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
Merhaba,

Eğer üst derecede bir İngilizcen varsa ki, varmış bunu belirmişsin bazı sitelerde İngilizce ders verebilirsin istersen.
hocam benim dayım üstüne italyanca da koydu gene dersi alan çıkmadı öğretmekle öğrenmek bir değil en fazla sınıfta okulda ing bilmeyenlere gösterecek kadar anlatabiliyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri