Taner Hocamın En Son Tanıttığı Tebilondaki Sistemi Aldım

KürtBarbieV2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Adamların siteye giriyorum kargoya verildi diyor ama kargo takip numarası yok
mail atıyorum kargo takip numarası almak için dalga geçer gibi fatura atıyorlar ???

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
mail atıyorum kargo takip numarası almak için dalga geçer gibi fatura atıyorlar ???
Kargoya verilmiş derken sistem hazırdır yarın teslim edilir bence kargo firmasına verilir telaş etmeyin

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367

Sistemsel problem olmuş olabilir. Mesela siz sipariş verince Tebilon anlaşmalı olduğu kargo şirketine bu siparişi bildirip kargoya verdikten sonra kargo firması takip numarası atması gerekiyor. Ancak kargo firmaları genelde patladığı için, sipariş numarası orada görünmeyebilir.

Pazartesi mesai saatleri içerisinde güncellenecektir diye düşünüyorum. Hayırlı olsun güzel günlerde kullan :)

KS

KürtBarbieV2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sistemsel problem olmuş olabilir. Mesela siz sipariş verince Tebilon anlaşmalı olduğu kargo şirketine bu siparişi bildirip kargoya verdikten sonra kargo firması takip numarası atması gerekiyor. Ancak kargo firmaları genelde patladığı için, sipariş numarası orada görünmeyebilir.

Pazartesi mesai saatleri içerisinde güncellenecektir diye düşünüyorum. Hayırlı olsun güzel günlerde kullan :)
Eski sistemimden baya sıkılmıştım 1 haftadır tüm pchocası videolarını izledim bi anda önüme bir video düştü direk eski sistemi satıp üstüne para atıp aldım taner hocama ve tüm ekibe teşekkürler ❤️

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Taner hocama katılıyorum bu saate guncelleyeceklerini sanmıyorum yarın da bekleyin sorun olmazsa tekrar yazın bize

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri