Tarayıcıda ekranın anlık siyahlaşıyor

okankygsz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
İyi forumlar herkese bi derdime çare arıyorum.Edge ve Chrome da denedim ikisinde de sonuç aynı yeni PC aldım bu PC de tarayıcıdaylen ekran sürekli siyahlaşıyor anlık saniyelik ama sürekli olduğu için rahatsız ediyor cidden çözümü nedir?videosunu atamıyorum dosya formatı sorunu veriyor telefondan

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
İyi forumlar herkese bi derdime çare arıyorum.Edge ve Chrome da denedim ikisinde de sonuç aynı yeni PC aldım bu PC de tarayıcıdaylen ekran sürekli siyahlaşıyor anlık saniyelik ama sürekli olduğu için rahatsız ediyor cidden çözümü nedir?videosunu atamıyorum dosya formatı sorunu veriyor telefondan
Monitörde FreeSYNC açıksa kapatın.

KS

okankygsz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Şimdi birşey farkettim 2 ekran kullanıyorum.Tek ekrana düştüğümde sanki bu sorun ortadan kalkıyor gibi ama bana 2 ekran lazım önceki pc de böyle sorun yoktu yeni pc ye geçeli de 2. gün bugün kurulumdan beri böyle

Monitörde FreeSYNC açıksa kapatın.
kapatayım hocam da o özellik açık olsa her görüntüde yapması gerek değil mi?Oyun,video vb herşey de

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Şimdi birşey farkettim 2 ekran kullanıyorum.Tek ekrana düştüğümde sanki bu sorun ortadan kalkıyor gibi ama bana 2 ekran lazım önceki pc de böyle sorun yoktu yeni pc ye geçeli de 2. gün bugün kurulumdan beri böyle

kapatayım hocam da o özellik açık olsa her görüntüde yapması gerek değil mi?Oyun,video vb herşey de
Ben nvidia kullandığım zaman oluyordu monitörde freesync vardı ama nvidia desteklemediği için yapıyor.

KS

okankygsz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Zaten kapalıymış açtım devam etmekte garip ya ilk defa karşılaşıyorum.Ekran kartım asus 6800 bu arada yani eski bilgisayarımda ki m2ssd ve hdd yi taşıdığım için bütün herşeyim olduğu gibi yeni kasaya geçti.Bios güncelledim diğer güncellemeleri yaptım böyle sorun başladı ki benden iki gün önce aynı sistemi arkadaşa kurduk onda sorun yok

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Zaten kapalıymış açtım devam etmekte garip ya ilk defa karşılaşıyorum.Ekran kartım asus 6800 bu arada yani eski bilgisayarımda ki m2ssd ve hdd yi taşıdığım için bütün herşeyim olduğu gibi yeni kasaya geçti.Bios güncelledim diğer güncellemeleri yaptım böyle sorun başladı ki benden iki gün önce aynı sistemi arkadaşa kurduk onda sorun yok
AMD ise açın ayarı.
AMD nin driverından da açmalısın.
AMD WHQL sürüm mü kurdun bu arada.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Tarayıcıların Donanım hızlandırma özelliğini kapatıp deneyin

KS

okankygsz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Tarayıcıların Donanım hızlandırma özelliğini kapatıp deneyin
Bu özellik açık değildi bende şuan düzeldi ne alaka gerçekten çok merak ettim?Ama sorunum çözüldüğü için çook ama çok teşekkür ederim

AMD ise açın ayarı.
AMD nin driverından da açmalısın.
AMD WHQL sürüm mü kurdun bu arada.
son sürüm yüklü hocam aynen ama sorunu çözdük sağolsun @yunusx36 ile

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Bu özellik açık değildi bende şuan düzeldi ne alaka gerçekten çok merak ettim?Ama sorunum çözüldüğü için çook ama çok teşekkür ederim

son sürüm yüklü hocam aynen ama sorunu çözdük sağolsun @yunusx36 ile
Rica ederim AMD kartlarda bu özellik problem oluşturuyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri