Tavsiye hakkında

Emre Selvi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kolay gelsin. baya eski olan bi kasam vardı topladım. ekran kartı bozuldu. cpu da cok eskiydi. ekran kartı msi r7 240 aldım. bu seferde cpu çok eski kaldı ve [font=Arial, Helvetica, sans-serif]Athlon X2 7850+ anakartıma uygun bi şekilde işlemci aldım. Lol de ekran kartı %10 kalıyor %90 cpu fps başlarda 120 150 daha sonra 50lere düşüyor. psu 300w . başka işlemci almayı düşünüyorum başka oyunlarda denedim iyi gibi ama sizce ne yapmalıyım. amd athlon ii x4 640 mı ,amd phenom ii x4 945 hangisi bu ekran kartıyla daha iyi gider. ilerde güncellemeyi düşünüyorum . şimdilik böyle yapmam gerekiyor . tavsiyelerinizi bekliyorum.[/font]

Ahmet Doğukan G.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Biraz bütçen varsa anakart değişimi yapmalısın, daha sonra güzel bir işlemci önerisinde bulunacağım. Ne kadar bütçen var ?

KS

Emre Selvi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ahmet Doğukan G.' Alıntı:
Biraz bütçen varsa anakart değişimi yapmalısın, daha sonra güzel bir işlemci önerisinde bulunacağım. Ne kadar bütçen var ?

250-300 şimdilik bi bütçem yok. Anakart öneriniz var mı ? önereceğiniz işlemciye göre.

KS

Emre Selvi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
G4560 bir işlemci önereceğim oda 200 tl civarlarında. Anakart ise 144 tl gibi bir fiyatı var.

Anladım anakartın modeli msi h81m p33 intel h81 sanırım.Bütçe artarsa bir bakarım. Yani şimdi ben işlemci alsam olmaz mı diyorsunuz.

Ahmet Doğukan G.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Emre Selvi' Alıntı:
G4560 bir işlemci önereceğim oda 200 tl civarlarında. Anakart ise 144 tl gibi bir fiyatı var.

Anladım anakartın modeli msi h81m p33 intel h81 sanırım.Bütçe artarsa bir bakarım. Yani şimdi ben işlemci alsam olmaz mı diyorsunuz.

Yeni bir işlemci şart.

KS

Emre Selvi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Emre Selvi' Alıntı:

Yeni bir işlemci şart.

anakart değiştirmeden. Önerdiğiniz bir işlemci var mı ? Athlon II x4 640 - amd phenom II x4 945 mi ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri