Evet çok teşekkür ediyorum ama anakartım en fazla 11.nesil destekliyor sizce 11.nesil alıp 3080 taksam artı su var supply 750 wattÇok çok üst düzeyde bir sistemi kilitleyecek kadar darboğaz durumu söz konusu değil 10. nesil i7 işlemci 3080 serisi ekran kartını taşıyacak kadar güçlü bir işlemci, hatta elinizdeki işlemciyi satıp 12. nesil bir işlemci alırsanız daha iyi olur. Ramleri de satıp yükseltebilirsiniz.
Evet çok teşekkür ediyorum ama anakartım en fazla 11.nesil destekliyor sizce 11.nesil alıp 3080 taksam artı su var supply 750 watt
Ramleri de 32 ye çıkartsam
Anakartımı,ramleri ve işlemciyi alan olsa amd ye geçiş yapacağımÇok çok üst düzeyde bir sistemi kilitleyecek kadar darboğaz durumu söz konusu değil 10. nesil i7 işlemci 3080 serisi ekran kartını taşıyacak kadar güçlü bir işlemci, hatta elinizdeki işlemciyi satıp 12. nesil bir işlemci alırsanız daha iyi olur. Ramleri de satıp yükseltebilirsiniz.
Power Supply gayet yeterli RTX5070 serisini kaldırıcak durumda. İşlemci için 1 nesil yükseltme zahmetine girmeyin Ram leri yükseltmeniz kafi.Evet çok teşekkür ediyorum ama anakartım en fazla 11.nesil destekliyor sizce 11.nesil alıp 3080 taksam artı su var supply 750 watt
Ramleri de 32 ye çıkartsam
Anakartımı,ramleri ve işlemciyi alan olsa amd ye geçiş yapacağım