Soru Tbmm Ziyareti

ali1299

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Selam Hocalar,

Yakın zamanda meclis tatile girdi ama bazı Milletvekillerinden randevu aldım ve nasıl hitap etmeliyim?

Sayın Milletvekilim - Milletvekilim - Vekilim - ne tür yoksa polislerle çıkışta karşılaşmak istemiyorum ve ne tür giyinmeliyim

Moderatörün son düzenlenenleri:

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
'Efendim' kelimesini kullanabilirsin, onun dışında Sayın vekilim de kullanılabilir. Partileri iyi seçip iyi anlaman gerekli. Hepsinin kendi içlerinde ayrı dalları ve oluşumları var. Örneğin muhalifim diyerek gidip CHP üzerinden ilerlememelisin. Bu yıllarda sağ-sol ayrımının kaldığını pek düşünmüyorum. Genel anlamda ideoloji üzerinden ilerliyor siyaset. Başı çeken ana partilerin yerine yükselişte olan belli oy oranına sahip düzgün bir partiyi denemen doğru olur.

KS

ali1299

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
'Efendim' kelimesini kullanabilirsin, onun dışında Sayın vekilim de kullanılabilir. Partileri iyi seçip iyi anlaman gerekli. Hepsinin kendi içlerinde ayrı dalları ve oluşumları var. Örneğin muhalifim diyerek gidip CHP üzerinden ilerlememelisin. Bu yıllarda sağ-sol ayrımının kaldığını pek düşünmüyorum. Genel anlamda ideoloji üzerinden ilerliyor siyaset. Başı çeken ana partilerin yerine yükselişte olan belli oy oranına sahip düzgün bir partiyi denemen doğru olur.
çok parti ayrımı yapmıyorum tüm partilerin toplam 365 vekilini inceledim 40 50 yaş arası efendi ve eğitimli birini seçtim öğüt alamaya gidiyorum ben konuşmaya bana en çok yardımcı olabilecek kişi buldum iktidardaki parti yada juhalif umrumda değil o yüzden sadece en eğitimli ve kalitelisi

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
dostum tbmm kadrosunda çalışmadığın için ve hepsinin geçmişini yaptıklarını işlerini bilmediğin için böyle demen normal gayet eğitimli başarılı kişiler var
Eğitimli ve başarılı kişiler var ama büyük bir kısmı parti fena yalamacılığı yaparak girdiği için sana klasik yöntemleri aktaracaklarını düşünüyorum, senin açından gayet iyi hepsinin yönelimini anlarsın. Kafanda hesap kitap yaparsın ona göre ilerleyeceksen tecrübe kazanırsın.

Kusura bakma ama içlerinden öğüt alabileceğin kimse yok gibi bişey
Özellikle rümeysa ablam bizi anlıyor yav genç gibi takılıyor çok seviyoruz kendisini ihih (!)

KS

ali1299

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Eğitimli ve başarılı kişiler var ama büyük bir kısmı parti fena yalamacılığı yaparak girdiği için sana klasik yöntemleri aktaracaklarını düşünüyorum, senin açından gayet iyi hepsinin yönelimini anlarsın. Kafanda hesap kitap yaparsın ona göre ilerleyeceksen tecrübe kazanırsın.

Özellikle rümeysa ablam bizi anlıyor yav genç gibi takılıyor çok seviyoruz kendisini ihih (!)
rümeysa kim bile tanımıyorum olabildiğince torpilsiz gelen ve başarılı olan kişiyi seçtim

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
dostum tbmm kadrosunda çalışmadığın için ve hepsinin geçmişini yaptıklarını işlerini bilmediğin için böyle demen normal gayet eğitimli başarılı kişiler var
Peki öyle olsun biz biliyoruz da neyse siyasete girmeyi sevmiyorum

Reis pp değişsin mi yakından bakmayınca aşırı komik
Bana mı dedin

Reis pp değişsin mi yakından bakmayınca aşırı komik
Komik olan ne onu anlamadım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri