26.000-30.000 TL Tebilon AMD Ryzen 5 7500F Ve RX 7600 XT

HaŞKeK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İşlemci
Farketmez
Ekran Kartı
Farketmez
Hayırlı akşamlar tebilondaki bu sistemi almak istiyorum 27.000 TL yi daha fazla aşamam ve sistem Ddr5 olsun istiyorum ilerde geliştirmeler yapabilmek için eğer bu fiyat bandında daha uygunuda olur varsa sistem önerilere açığım amd nvidia farketmez 512 GB m2ssd yeterli olur dediğim gibi ilerde geliştirme yapacağım zaten

kimbupabloo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Hayırlı akşamlar tebilondaki bu sistemi almak istiyorum 27.000 TL yi daha fazla aşamam ve sistem Ddr5 olsun istiyorum ilerde geliştirmeler yapabilmek için eğer bu fiyat bandında daha uygunuda olur varsa sistem önerilere açığım amd nvidia farketmez 512 GB m2ssd yeterli olur dediğim gibi ilerde geliştirme yapacağım zaten

işlemci güzel buraya bir sıvı soğutucu alırsın kullanırsın ekran kartınında vrami yeterli güzel bir sistem. FAKAT rx 7600xt inceleme videolarını izledim 16gb vram biraz göz boyama gibi olmuş çünki onun bir büyüğü 7700xt 12gb vram ile 7600xt yi baya geride bırakıyor

örnek olarak şu videoya bakabilirsin

rx 6750 xt kullanıyorum 12gb vram 7600xt yi parçalıyor mesela vram a kanma

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri