Technopat'tan Geldim...

technopat'ta yazım hatasından 1 ay ban vermek saçmalık mı?

• evet

Kullanılan: 23 69.7%
  • hayır

Kullanılan: 10 30.3%

• Kullanılan toplam oy
    33

bruhmomentumtr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Merhaba,
Burada (modlar izin verirse) Technopat'ı gömeceğiz. Sizce basit bir yazım hatasından (toplam 1 - 1.5 yıl) ban yemek mantıklı davranış mıdır?

Elbet Türkçe'ye önem verelim ona laf etmiyorum sadece cümle sonuna nokta ya da cümleleri virgül ile ayırmadığımdan 1 ay ban yemek çok saçma ve itici geldi. Sadece bu acımı paylaşmak istedim. Sırf bu yüzden artık bu PCHocası forumunu kullanacağım kusura bakmayın ama kendi oluşturduğum "en nefret edilenler listesine" amd'den sonra (gpu olarak, cpu olarak değil) Technopat'ı eklemiş bulunmaktayım.

Peki siz forumda mod olsanız (ister burası ister bambaşka yerde) sırf ceza puanları 1 ay ban olacak diye cümle sonuna nokta koymamış birisine 1 ay ban verir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220
Hocam size tavsiyem içinizdeki nefreti yenmeniz, tavrınızı değiştirdiğiniz takdirde bakış açınızın da değişeceğini düşünüyorum. Bir siteyi veya bir kimseyi burada sizin için yermemiz sizi rahatlatacaktır ama sorununuzu çözmeyecektir. Sorunuza gelirsek ben ban vermezdim. Fakat her forumun bir kuralları var. Bir foruma üye olduğunuz andan itibaren o kuralları kabul etmiş sayılırsınız.

Umarım burada keyifli vakit geçirirsiniz.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Ben hiç üye olmadım , böyle bir kuralın varlığından da haberdar değildim ama ,çok garip değil mi ? Neredeyse yabancı hiçbir forumda böyle bir kuralın bulunmaması . (hiç kimse ingiliz ingilizcesi konuşmak zorunda değil çünkü) . Hatta küfür karşılığına gelen kısa kelimeler bile yabancı forumların bir çoğunda ban sebebi ya da ceza sebebi değil. Eğer ban sebebiniz bu yüzden ise kötü olmuş , şahsi fikrim gereksiz olduğu yönünde. İnsanların egolarını tatmin etmeye gerek yok . Ben kendim eczane işletiyorum , bu güne kadar hiçbir hastama ilacın adını yanlış söyledi diye hak etmediği bir muamele ya da dalga geçmedim. Dolorex i burda tüm insanlar dolores diye okur . Arveles 'i arvelekis diye okurlar. Bırakın dalga geçmeyi ben bile kimi zaman alışmışlık bu şekilde söylerim çalışanlarıma. Ağır konuşmamak için burada mesajımı noktalıyorum . Özet; Eğer ban sebebin bu yüzden ise , zaten a-b-c forumu örneğinde değil , senin o forumda bulunman hata.

Umut Nas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Hayır saçma falan değil. Sizin o kadar süre ban yemeniz için daha önceden de 10'dan fazla ban yemeniz gerekmektedir. Lütfen başka yerlerde başka forumları gömmeyin. Burası PC hocası forum. Technopat değil. Sorunun varsa git TP'de profilini raporla yetkili moderatörler sana gerekli cevabı verecektir.
Bende oraya yaklaşık 2 yıldır üyeyim. Haksız yere ban yediğiniz zaman rapor atın. Size zaten gerekli cevabı vereceklerdir.

Mansion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba,
Burada (modlar izin verirse) Technopat'ı gömeceğiz. Sizce basit bir yazım hatasından (toplam 1 - 1.5 yıl) ban yemek mantıklı davranış mıdır?

Elbet Türkçe'ye önem verelim ona laf etmiyorum sadece cümle sonuna nokta ya da cümleleri virgül ile ayırmadığımdan 1 ay ban yemek çok saçma ve itici geldi. Sadece bu acımı paylaşmak istedim. Sırf bu yüzden artık bu PCHocası forumunu kullanacağım kusura bakmayın ama kendi oluşturduğum "en nefret edilenler listesine" amd'den sonra (gpu olarak, cpu olarak değil) Technopat'ı eklemiş bulunmaktayım.

Peki siz forumda mod olsanız (ister burası ister bambaşka yerde) sırf ceza puanları 1 ay ban olacak diye cümle sonuna nokta koymamış birisine 1 ay ban verir misiniz?
Bende Technopat üyesiyim. Hatta bu benim:

Fakat ben daha önce hiç yazım hatasından 1-1.5 yıl ban yiyen hiç dostum görmedim. Ayrıca nokta ve virgüller belli bir hata sonrası 1 haftaya çıkıyor diye biliyorum. İtiraz edin ben kaç kere Emre C ve Recep Baltaş'a ulaşmaya çalıştım en sonunda Emre C ile halletik. Zaten Technopat eski Technopat değil Burak Alkan yok :D

seltezer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bnce ozellikle verilmis bir ceza gibi yoksa bir nokta atmadi diye o kadar ceza verilmez kim dikkat ediyorki

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Bende Technopat üyesiyim. Hatta bu benim:

Fakat ben daha önce hiç yazım hatasından 1-1.5 yıl ban yiyen hiç dostum görmedim. Ayrıca nokta ve virgüller belli bir hata sonrası 1 haftaya çıkıyor diye biliyorum. İtiraz edin ben kaç kere Emre C ve Recep Baltaş'a ulaşmaya çalıştım en sonunda Emre C ile halletik. Zaten Technopat eski Technopat değil Burak Alkan yok :D
O kadar kötü modlar var ki… bende bıktım oradan. Ama işte muhabbetimiz olan insanlar var , güvendiğimiz insanlar var.

bir arkadaş “ ikinciel xxxx liraya şu anakart alınır mı” demiş aynı fiyata aynı anakartı ben satıyordum. Yoruma sanırım benden satın alacaksın yazdım. 1 hafta ceza vermiş ikinciel dışında satış yapmak yasak diye sanıyor postta satış yapmaya çalışıyorum. Alıcı arkadaş durumu bildirdi 1 gün sürdü cezayı kaldırdılar. Aynısına benzer 3 olay yaşadım hep ya açıldı yada geri dönüş yapmadılar. Dün cümlemi noktayla bitirmedim diye bilmem kaç saat ceza verdiler. Konuda 2 mesaj noktasız tamamlanmıştı :) artık aklına yazıyorlar insanları.

gökhan.kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Merhaba,

Hoşgeldin arkadaşım. Kafana takma bu forum tek başına yeter bize

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Merhaba,

Hocam birisi size sinir olmuş olabilir :D psikolojisi yerinde değilse her şeye sinir olabilir :)
-
Ben bi ara technopat denedim ama beni dövücek gibi cevap verdiklerinden ayrıldım bir daha da girmedim.Donanım arşivi de denedim ama oradakiler de yalaka gibi geldi hoşuma gitmedi.Şu an buradayım ve samimi geliyor.Ne kadar devam ederim bilemiyorum.Kısmet :D

Arax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Merhaba,

Herşeyden uzaklaştırma veriyorlar bir nokta koymadım diye 1 gün uzaklaştırılıyorum saçmalık

Nuri Tarık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Merhabalar,

Arkadaşlar Mağduriyet felan yok @ozkanfe . Sadece çoluk çoçuğunun forumu yönetmesi , aa forum mu dedim sosyal orası :) Gerçekten her işleri tuhaf, zaten dediğim gibi yaş ortalaması 5 ila 18 oranın :)

KS

bruhmomentumtr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Hocam birisi size sinir olmuş olabilir :D psikolojisi yerinde değilse her şeye sinir olabilir :)
-
Ben bi ara technopat denedim ama beni dövücek gibi cevap verdiklerinden ayrıldım bir daha da girmedim.Donanım arşivi de denedim ama oradakiler de yalaka gibi geldi hoşuma gitmedi.Şu an buradayım ve samimi geliyor.Ne kadar devam ederim bilemiyorum.Kısmet :D
yener999 dışında herkes 1 ay veriyor
yener abi 1 gün veriyor

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
İlginç bir durum gerçekten. Türkçe'yi doğru kullanmak lazım evet ama 1 ay uzaklaştırma insanı soğutur forumdan. Ben tekrar gitmezdim şahsen.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Öncelikle ne olursa olsun bir yerin kuralları ne kadar sıkı veya kötü olursa olsun kural ne ise ona saygı duymak ve o ortamda bulunmayı kabul ettiysek belirlenen kurallara uymak zorundayız. Bu PC hocası forum olur başka bir yer olur. Kurallara uyulmadığı zaman sebebi ne kadar saçma olursa olsun bir yaptırım yapılmışsa, kin beslemeden o ortamı terk etmemiz gerekir. Hele başka bir ortamda, o ortamı kötüleyecek hiçbir şey dememiz, kincilik yapmamamız gerekir. O ortamda yaşanan herşey orada bırakılıp, yeni ortamlara girmen gerekir.
Mesela bende Donanım Arşivi Foruma ilk kez üye olmuştum. Daha üyeliğim onaylanmadan, mesaj bile atmadan (üyelik onaylanmadan hiçbir şey yapamıyorsunuz) spam nedeniyle anlamadığım şekilde uzaklaştırma yedim. Ne yapayım gelip burada kincilik yapayım yani ? Yapmayın bunu. Bir ortamda bulunmayı kabul etmiş iseniz, kurallara saygı duyun ve güzel güzel vakit geçirin.

Umut Nas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
yener999 dışında herkes 1 ay veriyor
yener abi 1 gün veriyor
Uyarı alırken size böyle bir mesaj mı bırakıyorda onun yener999 olduğunu biliyorsunuz? :D
1652003148856.png

cagrigunaydin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,

Haklısınız hocam yazım hatası yüzünden ban yenilmemeli.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri