Tecno Phantom X2 Pro Alınır Mı?

Mito_26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Merhabalar,

6 ay iPhone 13 cihaz kullandım, memnundum ancak cihazımı çok yüksek yerden düştüğü için yaptırma şansım olmadı. Şimdilerde yeni bir cihaz arayışındayım ancak amatör olarak fotoğrafçılık ile uğraşıyorum ve sosyal medyada portre fotoğraflar paylaşmayı seviyorum sizce Tecno Phantom X2 Pro kamera olarak nasıl bir cihazdır benim gibi kullanıcıyı memnun eder mi? En önemlisi sosyal medyada fotoğraf paylaşınca kalite kaybı oluyor mu? Kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

NinXStation

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Merhaba 6 ay iPhone 13 cihaz kullandım, memnundum ancak cihazımı çok yüksek yerden düştüğü için yaptırma şansım olmadı. Şimdilerde yeni bir cihaz arayışındayım ancak amatör olarak fotoğrafçılık ile uğraşıyorum ve sosyal medyada portre fotoğraflar paylaşmayı seviyorum sizce Tecno Phantom X2 Pro kamera olarak nasıl bir cihazdır benim gibi kullanıcıyı memnun eder mi? En önemlisi sosyal medyada fotoğraf paylaşınca kalite kaybı oluyor mu? Kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim.
Kamerası güzeldir. Ekranı da güzeldir. Alabilirsiniz.

cemal_cann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Alalı 2 hafta oldu gerek oyun performansı kamerası ekranı beni gerçekten memnun etti sorucaginiz soruları test edip cevaplarım cihazın benim açımdan üç eksiği var hopeelorün mono olması kablosuz şarj desteklemesi ve ois bulunmaması

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri