Yardım Tecrübeli Arkadaşlarımdan Bilgileri Bekliyorum

ERCAN KURTOGLU

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Ryzen 5 8400 f
Ekran Kartı
Sapphire radeon rx 7800 xt pulse
böyle bir sistem topladım 3 hafta kadar oldu şu anda rust yüksek ayarlarda 80/130 arası fps alıyorum bu setupla bu fps almak normal mi ve bir konu daha işlemciyi ne yaparsam daha çok fps artar ve işlemciyi degiştrimeme gerek varmı daha 3 haftalık işlemci sıfır

Ekli dosyalar

• IMG_6655.jpeg
    IMG_6655.jpeg
    390.3 KB · Görüntüleme: 9

NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Peki uyumlu mu hocam benim diger bileşenlerle ve bir konu darboğaz yaparmı
Şuanda kullandığınız işlemcinin aksine darboğaz yapmaz aksine azaltır sistemin diğer bileşenlerinde bir sıkıntı yok anakart hariç giriş seviye bi anaklart ama 7500f için gayet yeterli daha üst bir işlemciye geçmediğiniz sürece anakarta sizi götürecektir.
Ek olarak stok fan kullanacaksanız onun yerine kule tipi bir soğutucu almanızı şiddetle öneriyorum.

KS

ERCAN KURTOGLU

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şuanda kullandığınız işlemcinin aksine darboğaz yapmaz aksine azaltır sistemin diğer bileşenlerinde bir sıkıntı yok anakart hariç giriş seviye bi anaklart ama 7500f için gayet yeterli daha üst bir işlemciye geçmediğiniz sürece anakarta sizi götürecektir.
Ek olarak stok fan kullanacaksanız onun yerine kule tipi bir soğutucu almanızı şiddetle öneriyorum.
Şimdi bakıyorum hocam ama hangisi olacak 3.7 ghz var birde 5.0 var

NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bir tane 7500f var senin dediğin ghz işlemcinin temel frekensı ve arttırılmış frekansı
eğer tray alırsanız zaten tray alın kutusuz ve fansız şekilde almış olucaksınız ve tabiki yanına bir kule tipi almanız gerek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri