Teknobiyotik İade

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Teknobiyotiğin kendi sitesinden Arctic Liquid Freezer II 240mm sıvı soğutma aldım geldiğinde kutusunda herhangi bir bant yoktu neyse olabilir dedim ve çıkardım bi baktım radyatörde yamuk yerler var ve toz tutmuş belli bölümleri.. İade değişim için resimleri istediler attım o arada sistemde denemek istedim sığar mı diye ama borular dar alana sığmadı (montaj yapmadan üstün körü kasaya vidalamadan baktım montaj yapınca iade almıyorlarmış.) eee uymayınca iade talebide açtım bir yanda teknobiyotikte süreç nasıl işliyor ne kadar sürede iadem gerçekleşir ön yargılarım var açıkçası.

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
benim duyumlarım pek iyi değil ama umarım sen sorunsuz çözersin.

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
Thhye başvur açılmış ve kullanılmış paket geldi diye. İade alırsın alman 3 6 ay sürer

KS

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Thhye başvur açılmış ve kullanılmış paket geldi diye. İade alırsın alman 3 6 ay sürer
Bakalım yarınki cevapları ne olcak duruma göre başvuracağım gerçekten soğutuyorlar. Böyle insanların reklamalarını neden yapıyorla pc hocasıda dahil sürekli bu adamlardan ürün öneriyorlar dışlanması gerek böyle firmalar

kaan0513

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
38
Bende 280 liği çok düşündüm bugün alsammı diye bekleyeyim dedim sonradan

kaan0513

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
38
Bende 360 lık cougar var, soğutmasından pek memnun değilim, bilgisayarcıya götürüp bir baktıracağım. O sırada da artric i alsammı dedim indirim bitmeden. Cougarı en kötü satarım. Ama üst kısma sığacakmı sığmayacak mı tedirginliği yaşadım. Birde açılmış paket gelirse iade süreçleri falan sıkıntısıymış. Amazonda da fiyatları epey yüksek. Bir taraftan da ince hesapta 4.3k ya asus rog sıvı soğutma satıldı geçen hafta öyle bişi tekrar indirime girerse ondanda alabilirim. Kafamda deli sorular 😅

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri