Soru Telefon Ekran Koruyucu

benh linus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1 aydır poco x7 pro kullanıyorum, ekranım çizildi sanıyordum üzerinde jelatin gibi bir şey varmış o çizilmiş onu çıkarttım, ancak telefonu koruyan tek ekran koruyucu bu muydu? başka bir şey takmalı mıyım çizilmesinden korkuyorum
gorilla glass 7i

Ekli dosyalar

• IMG_20250704_154038.jpg
    IMG_20250704_154038.jpg
    876.1 KB · Görüntüleme: 2

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
508
Burada,
poco x7 pro ekran teknik bilgilerde:

GörüntülemekTipAMOLED, 68B renk, 120Hz, 1920Hz PWM, Dolby Vision, HDR10+, 1400 nit (HBM), 3200 nit (tepe)
Boyut6,67 inç, 107,4 cm2 ( ~%88,8 ekran-gövde oranı)
Çözünürlük1220 x 2712 piksel, 20:9 oran (~446 ppi yoğunluk)
KorumaCorning Gorilla Cam 7i

Ekran koruması için Corning Gorilla Cam 7i kullanmışlar:

''Gorilla Glass 7i, Corning'in ünlü dayanıklı kapak camı portföyünü genişletiyor ve diğer üreticilerin rekabetçi lityum alüminosilikat camlarına kıyasla daha iyi düşme ve çizilme performansı sunuyor. ''

''Corning'e göre, rakip bir lityum alüminosilikat camla karşılaştırıldığında Gorilla Glass 7i iki kat daha çizilmeye dayanıklıdır ve asfalt bir yüzeye bile 1 metreye kadar düşmelere dayanabilir. Ancak, bu laboratuvar testleri gerçek dünya senaryolarını taklit etmeyi amaçlasa da, gerçek hayatta bir düşüşten sonraki gerçek sonuçlar değişebilir. Kırılma durumlarında fiziksel hasar olarak değerlendirilecektir.''

Bu açıdan farklı cam paneli var. Size kalmış durumda ekstra sert film koruyucu takmak.

Telefon için kılıfa sahipseniz ve özellikle ön cam panel için kapaklı türden. Kullanım olarak ta biraz da dikkat gösterirseniz, gerekmeyebilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri