Telefon Önerisi

Gazi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar, yurt dışı veya yurt içi fark etmez 10-15k bandında telefon önerisi yapabilir misini? Yurt dışı redmi note 12 pro 5g sordum 6.5 dediler. Bir de redmi note 12 pro plus var 8ram li 9k, 12ramli 10k dediler (gündelik kullanım için alacağım fotoğraf çekmek bazen oyun)

kaanmeng17

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Merhabalar, yurt dışı veya yurt içi fark etmez 10-15k bandında telefon önerisi yapabilir misini? Yurt dışı redmi note 12 pro 5g sordum 6.5 dediler. Bir de redmi note 12 pro plus var 8ram li 9k, 12ramli 10k dediler (gündelik kullanım için alacağım fotoğraf çekmek bazen oyun)
Hocam Galaxy A24 alınabilir Samsung'ın kendi sitesi kulaklık'da hediye ediyorlar Kamera özellikleri iPhonelardan daha iyi şüphesiz ön kamera 13MP Arka kamera 50MP

Hocam Galaxy A24 alınabilir Samsung'ın kendi sitesi kulaklık'da hediye ediyorlar Kamera özellikleri iPhonelardan daha iyi şüphesiz ön kamera 13MP Arka kamera 50MP

eğer diyorsanız hocam daha kaliteli şeyler https://shop.samsung.com/tr/galaxy-a34-5g/?integration_hafiza_romboyutugb=128 GB&integration_color=Acayip İyi Siyah bunu öneririm

eğer diyorsanız hocam daha kaliteli şeyler https://shop.samsung.com/tr/galaxy-a34-5g/?integration_hafiza_romboyutugb=128 GB&integration_color=Acayip İyi Siyah bunu öneririm
5G destekliyor daha hızlı internet kullanımı ve 120 hz ekran +ağır çekim falan olğanüstü HD 480 fps ile 240fps destekliyor

Son düzenleme:

kaanmeng17

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56

yani İPhone kullanan arkdaşlara söylüyorum ekran ve kamera konusunda geride kalıcaz hep cünkü İPhone'nın kamerasını kendi üretmiyor sony üretigi icin ki sony oyun konsolu konusunda iyi + iPhone'nın coğu telefonu 60 hz samsung kendi üretiyor ve hz konusunda daha yüksek.

mertxan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
S20 fe bakmanı tavsiye ederim snapdragon 256 gb kullanıyorum 1.5 senedir memnunum telefondan ama güncelleme desteği bitecek yakında ama yine de kullanılır

mrg4dget

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Poco f5 pro yd

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri