- Tepki
- 12
Hocam 12 K bandında alabileceğin en iyi telefon s20FE. Fakat snapdragon işlemcili al alacaksan. Exynos işlemcili S20 FE önermem. Kamerası bu fiyat bandına alabileceğin en iyi kameraya sahip. Snapdragon 865'de gayet iyi bir işlemci. S20FE'de sana sorun yaratma şansı olan tek şey batarya olabilir. Eğer telefonda oyun oynamayı seven biriysen 1 günü çıkarmayabilir. Onun dışında gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Hocam S20Fe Ekran konusunda, pil performansı konusunda, Hızlı şarj konusunda Poco F4'ten ciddi oranda daha kötü. 2020 yılında çıkan eski bir cihaz S20Fe. Ekran kasa oranı konusunda da günümüz standartlarına göre geri kalmış bir model S20Fe. Kamera çok önemli değilse S20Fe alınmamalı direkt.Hocam 12 K bandında alabileceğin en iyi telefon s20FE. Fakat snapdragon işlemcili al alacaksan. Exynos işlemcili S20 FE önermem. Kamerası bu fiyat bandına alabileceğin en iyi kameraya sahip. Snapdragon 865'de gayet iyi bir işlemci. S20FE'de sana sorun yaratma şansı olan tek şey batarya olabilir. Eğer telefonda oyun oynamayı seven biriysen 1 günü çıkarmayabilir. Onun dışında gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Snapdragon 870 kullanan Poco F4 varken Exynos 1280 kullanan ve tasarım konusunda çok kaba olan M34 kesinlikle alınmaz. Sadece 6000Mah pil artısı var. Onun dışında A34 varken M34 almanın bir anlamı yok.güncel telefon arıyorsan da samsung m34 bakabilirsin yanında kulaklık hediyeli ama önsipariş şuanda
Hocam arkadaş 12K bütçe belirtmiş. 12K bandında en mantıklı telefonu önerdim. Bütçeyi aşacak olursak tabiki senin önerin daha mantıklı. Fakat şu düşüncedeyim eski bir telefon evet ama özellik olarak hala iyi. Android güncellemelerini çok takan biri de değilim o yüzden mantıklı bir cihaz olarak geliyor hala bana.Hocam S20Fe Ekran konusunda, pil performansı konusunda, Hızlı şarj konusunda Poco F4'ten ciddi oranda daha kötü. 2020 yılında çıkan eski bir cihaz S20Fe. Ekran kasa oranı konusunda da günümüz standartlarına göre geri kalmış bir model S20Fe. Kamera çok önemli değilse S20Fe alınmamalı direkt.
Snapdragon 870 kullanan Poco F4 varken Exynos 1280 kullanan ve tasarım konusunda çok kaba olan M34 kesinlikle alınmaz. Sadece 6000Mah pil artısı var. Onun dışında A34 varken M34 almanın bir anlamı yok.
Poco F4 12499 lira. 500 lira değer.Hocam arkadaş 12K bütçe belirtmiş. 12K bandında en mantıklı telefonu önerdim. Bütçeyi aşacak olursak tabiki senin önerin daha mantıklı. Fakat şu düşüncedeyim eski bir telefon evet ama özellik olarak hala iyi. Android güncellemelerini çok takan biri de değilim o yüzden mantıklı bir cihaz olarak geliyor hala bana.
Ek olarak m34 hiçbir şekilde alınabilecek bir telefon değil çok daha modeller var.
https://www.trendyol.com/realme/gt-...-p-682902368?boutiqueId=623361&merchantId=968 Realme Gt2.Poca f4mi s20 fe mi mantikli
Butcem max 15k
Eğer bunu istemiyorsan ve kamera ile pek işin yoksa direkt Poco F4 alınır.