- Tepki
- 0
Bu alınır mi oyunlarda ısınır mi
Kaliteli mi kullanan varmı
öncelikle bütçen maksimum kaç tl?Bu alınır mi oyunlarda ısınır mi
3k ikinci el istiyorumöncelikle bütçen maksimum kaç tl?
bu telefonun bataryası düşük 5000mah aşağıya bakma.
hocam oyunda ısınmamasını istiyorsun ve ikinci el bile olsa 3bin mi bütçen var bu bütçe ile oyunlarda ısınmayan bir telefon alamazsın.3k ikinci el istiyorum
Fazla ısınmasın yeterhocam oyunda ısınmamasını istiyorsun ve ikinci el bile olsa 3bin mi bütçen var bu bütçe ile oyunlarda ısınmayan bir telefon alamazsın.
Bütçeni arttırman gerek
bütçen biraz artarsa bişiler önere bilirim zaten attığın linkteki telefonada 1k ekran parası vericeksin adam ekran değiştir kullan yazmış açıklamayaFazla ısınmasın yeter
Bunlar nasılbütçen biraz artarsa bişiler önere bilirim zaten attığın linkteki telefonada 1k ekran parası vericeksin adam ekran değiştir kullan yazmış açıklamaya
il neresi senin?
Orduil neresi senin?
hocam kendi şehrini filtreden seçip Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G modeline bak işlemcisi , hafızası , rami , pili , kamerası , güncellik seviyesi iyi telefon.
Tm hocam ben link atarımhocam kendi şehrini filtreden seçip Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G modeline bak işlemcisi , hafızası , rami , pili , kamerası , güncellik seviyesi iyi telefon.
tamamdır çift hat kullanıyorsanız direnç kayıtlı yazanlarada bakabilirsiniz.Tm hocam ben link atarım
hem wifi 6 teknolojisi varTm hocam ben link atarım
son olarak ekleyeyim gidip görmeden alma.İmkanının olduğu illeri seç gidip gör orda test et al.Tm hocam ben link atarım
Bu nasıltamamdır çift hat kullanıyorsanız direnç kayıtlı yazanlarada bakabilirsiniz.
hem wifi 6 teknolojisi var
son olarak ekleyeyim gidip görmeden alma.İmkanının olduğu illeri seç gidip gör orda test et al.
bende marketplace açılmıyor.Bu nasıl
Facebook'a Giriş Yap
Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.www.facebook.com
bende marketplace açılmıyor.![]()
olurTelefon alana kadar ps4 pro almak daha mantıklı olur mu
Ama oneplus 8 pro alınır mi iyi mipro plus bilmiyorum pro 5G modelini öneririm plus hakkında bilgim yok
iyi değil. Oyun ağırlıklı ise Redmi Note 12 Pro 5G al geç bütçende az zaten üzmez bu telefon seniAma oneplus 8 pro alınır mi iyi mi