Telefondaki Resimleri Videoları Otomatik Yedekleyek Bulut Depolama Önerisi

Bulut1111

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Telefonumdaki resimleri videoları otomatik yedekleyebilecek ucuz 100gb alan olsa yeter bulut depolama öneriniz varmıdır

KS

Bulut1111

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Google drive kullanıyorum ama o kadar yüksek kapasiteli mi bilmiyorum
o otomatik yükleme yapıyormu tam bilmiyomda çok yavaş geliyo o bana biraz
Yandex .Disk var 15 tl 100gb ama kendiliğinden paket yükseltirse 46 tl 200gb olucak en düşüğü o şuan
birde benim Sd kartımda çoğu fotoğraf ve sd kartım kitlendi sadece yandex disk yedekleyebildi sanarım

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
o otomatik yükleme yapıyormu tam bilmiyomda çok yavaş geliyo o bana biraz
Yandex .Disk var 15 tl 100gb ama kendiliğinden paket yükseltirse 46 tl 200gb olucak en düşüğü o şuan
birde benim Sd kartımda çoğu fotoğraf ve sd kartım kitlendi sadece yandex disk yedekleyebildi sanarım
O kadar detayli bilmiyorum daha deneyimli kullanicilar yardimci olsunlar hocam ben basit bir kac fotoğraf video vb. Yedekliyorum

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Google One, One Drive ve Yandex Disk. (Fiyat olarak Google One aralarında en ucuzu olsa gerek güncel fiyatlarını bilmiyorum)
Telefonlar için otomatik yedekleme var mı bilmiyorum ama Mega 'ya da bakabilirsiniz.

Telefon için Google One ve One Drive kullandım. Google One 'ı şu an ailemden aktif kullananlarda var ve memnunlar. Ben depolama konusunda fotoğraf/video olarak telefonumu kullanmadığım için bunlar pek bana gelmiyor. O yüzden ben telefonumda bunları pek önem vermiyorum sadece galeri uygulamasının kendi desteği olan One Drive yedekleme özelliği açık

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri