Arkadaşlar tekrar konu açıyorum bakan kimse olmadığı için şuan s22 alıcağım fakat tecno phantom x2 (x2 pro değil) de var bunların hangisinin kamerası özellikle video kamerası çünkü gece ve gündüz video çekimleri yapıcağım
S22 kamerası iyiArkadaşlar tekrar konu açıyorum bakan kimse olmadığı için şuan s22 alıcağım fakat tecno phantom x2 (x2 pro değil) de var bunların hangisinin kamerası özellikle video kamerası çünkü gece ve gündüz video çekimleri yapıcağım
S22 Samsung bu konuda önde lakin pilde sorun yaşayanlar var ama bence 0 ürün alırsanız bir şey olmazArkadaşlar tekrar konu açıyorum bakan kimse olmadığı için şuan s22 alıcağım fakat tecno phantom x2 (x2 pro değil) de var bunların hangisinin kamerası özellikle video kamerası çünkü gece ve gündüz video çekimleri yapıcağım
Evet ben mi 11t pro kullanıyorum kamerası müq üqs22 işinizi görür batarya konusunda sorun yaşarsınız hızlı bitmesinden ötürü eğer bütçeniz varsa xiaomi serilerini tavsiye edebilirim yada oneplus serilerini.
çoğu konuda s22 nin s23 fe den daha iyi olduğunu yazmışlarKamerası tatmin edecek düzeyde diyorsanız s23fe bakabilirsiniz
yenilenmiş alıcağım hocam s21 den geçiceğimden batarya çok sorun olmaz gibiS22 Samsung bu konuda önde lakin pilde sorun yaşayanlar var ama bence 0 ürün alırsanız bir şey olmaz
kamera odakli istiyorsan s22 alabilirsin fakat pil sorunu var diye biliyorum
öncelikle mi 11t kamera performansı pek iç açıcı olmaya bilir çünkü daha çok performans odaklı ama kötüde değil güzel kamerası var tavsiyem eğer kamerası iyi birşey arıyorsan mi serilerine bak direk t olmayan serileri tavsiye edebilirim mi 12 - mi 11 önerebilirim bu konudaçoğu konuda s22 nin s23 fe den daha iyi olduğunu yazmışlar
yenilenmiş alıcağım hocam s21 den geçiceğimden batarya çok sorun olmaz gibi
hocalarım peki mi 11t pro nun mu kamerası(geceleri ve gündüzleri video performansı) daha iyidir yoksa s22 nin mi
Hocam 11 t pro kullanıyorum en baya iyi ama siz bilirsinizöncelikle mi 11t kamera performansı pek iç açıcı olmaya bilir çünkü daha çok performans odaklı ama kötüde değil güzel kamerası var tavsiyem eğer kamerası iyi birşey arıyorsan mi serilerine bak direk t olmayan serileri tavsiye edebilirim mi 12 - mi 11 önerebilirim bu konuda
hocam o cihazlar bütçeyi aşıyor maalesef yenilenmişlerini bulamadım başka önereceğiniz birşey var mıöncelikle mi 11t kamera performansı pek iç açıcı olmaya bilir çünkü daha çok performans odaklı ama kötüde değil güzel kamerası var tavsiyem eğer kamerası iyi birşey arıyorsan mi serilerine bak direk t olmayan serileri tavsiye edebilirim mi 12 - mi 11 önerebilirim bu konuda
tamamdır hocam başka bilgisi olan var mı acabaBilgim yok o konuda
Kaç k bütçeniz vartamamdır hocam başka bilgisi olan var mı acaba
17.5-17.6k arası hocam ama 17.6k yı geçemem yani 17.602 tl bile olmazKaç k bütçeniz var