Telefondan Anlayanlar Bakabilir Mi

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
Arkadaşlar tekrar konu açıyorum bakan kimse olmadığı için şuan s22 alıcağım fakat tecno phantom x2 (x2 pro değil) de var bunların hangisinin kamerası özellikle video kamerası çünkü gece ve gündüz video çekimleri yapıcağım

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Arkadaşlar tekrar konu açıyorum bakan kimse olmadığı için şuan s22 alıcağım fakat tecno phantom x2 (x2 pro değil) de var bunların hangisinin kamerası özellikle video kamerası çünkü gece ve gündüz video çekimleri yapıcağım
S22 kamerası iyi

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
S22 Samsung bu konuda önde lakin pilde sorun yaşayanlar var ama bence 0 ürün alırsanız bir şey olmaz

Parzil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
s22 işinizi görür batarya konusunda sorun yaşarsınız hızlı bitmesinden ötürü eğer bütçeniz varsa xiaomi serilerini tavsiye edebilirim yada oneplus serilerini.

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
s22 işinizi görür batarya konusunda sorun yaşarsınız hızlı bitmesinden ötürü eğer bütçeniz varsa xiaomi serilerini tavsiye edebilirim yada oneplus serilerini.
Evet ben mi 11t pro kullanıyorum kamerası müq üq

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Kamerası tatmin edecek düzeyde diyorsanız s23fe bakabilirsiniz

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
Kamerası tatmin edecek düzeyde diyorsanız s23fe bakabilirsiniz
çoğu konuda s22 nin s23 fe den daha iyi olduğunu yazmışlar
S22 Samsung bu konuda önde lakin pilde sorun yaşayanlar var ama bence 0 ürün alırsanız bir şey olmaz
yenilenmiş alıcağım hocam s21 den geçiceğimden batarya çok sorun olmaz gibi
kamera odakli istiyorsan s22 alabilirsin fakat pil sorunu var diye biliyorum

hocalarım peki mi 11t pro nun mu kamerası(geceleri ve gündüzleri video performansı) daha iyidir yoksa s22 nin mi

Parzil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
çoğu konuda s22 nin s23 fe den daha iyi olduğunu yazmışlar

yenilenmiş alıcağım hocam s21 den geçiceğimden batarya çok sorun olmaz gibi

hocalarım peki mi 11t pro nun mu kamerası(geceleri ve gündüzleri video performansı) daha iyidir yoksa s22 nin mi
öncelikle mi 11t kamera performansı pek iç açıcı olmaya bilir çünkü daha çok performans odaklı ama kötüde değil güzel kamerası var tavsiyem eğer kamerası iyi birşey arıyorsan mi serilerine bak direk t olmayan serileri tavsiye edebilirim mi 12 - mi 11 önerebilirim bu konuda

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
öncelikle mi 11t kamera performansı pek iç açıcı olmaya bilir çünkü daha çok performans odaklı ama kötüde değil güzel kamerası var tavsiyem eğer kamerası iyi birşey arıyorsan mi serilerine bak direk t olmayan serileri tavsiye edebilirim mi 12 - mi 11 önerebilirim bu konuda
Hocam 11 t pro kullanıyorum en baya iyi ama siz bilirsiniz

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
hocam o cihazlar bütçeyi aşıyor maalesef yenilenmişlerini bulamadım başka önereceğiniz birşey var mı

hocam bide sinematik mod diye birşey var bu s22 de var mı

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
arkadaşlar bi kaç video izledim 1 sene önceki videolardı orda şarj konusundan bide bi kişide kameranın video çekerken aniden çok kısa bi an donmasından bahsetmiş bu sorun hala devam ediyor mu yoksa güncellemelerle çözüldü mü

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
bide hb bilişimden yenilenmiş cihaz alınır mı teknosa üzerinden alıcağım b kalite

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri