Telefonu Bilgisayara Bağladıktan Sonra Bilgisayar Telefonu Görmüyor

SakusV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Telefonu Kasaya Sarj Kablosuyla bağlıyorum bilgisayar görmüyor usb hatya ayıklama açtım hala aynı şekilde bilgisayarda arada sesler geliyor usb takıp çıkarttığında gelen ses anlayamadım 1 haftadır çözemiyorum kafayı yemek üzereyim yardım ederseniz sevinirim

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Telefonu Kasaya Sarj Kablosuyla bağlıyorum bilgisayar görmüyor usb hatya ayıklama açtım hala aynı şekilde bilgisayarda arada sesler geliyor usb takıp çıkarttığında gelen ses anlayamadım 1 haftadır çözemiyorum kafayı yemek üzereyim yardım ederseniz sevinirim
Hocam telefon modelini yazip internetten driverini bulmaniz lazim. Bende bi ara o sorunu yasadim telefon modeline gore driver indirip acinca algilamisti

KS

SakusV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam telefon modelini yazip internetten driverini bulmaniz lazim. Bende bi ara o sorunu yasadim telefon modeline gore driver indirip acinca algilamisti
Samsung m31s hocam bu driveri pcye mi telefona mı kuruyoruz?

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Samsung m31s hocam bu driveri pcye mi telefona mı kuruyoruz?
Pc ye indiriyorsunuz. Youtubedan ornek video bakayim. Ben yapali 1 sene falan oldu fazla bisey hatirlsmiyorum ama telefon modeli ile alakali bir dosya indiriyrosunuz onun sayesinde bilgisayar okuyordu

KS

SakusV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pc ye indiriyorsunuz. Youtubedan ornek video bakayim. Ben yapali 1 sene falan oldu fazla bisey hatirlsmiyorum ama telefon modeli ile alakali bir dosya indiriyrosunuz onun sayesinde bilgisayar okuyordu
Teşekkür ederim hocam bekliyorum

KS

SakusV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Hocamın dediği gibi driverdan dolayı görmüyor. Drive yükledikten sonra sorunsuz bir şekilde görüceksiniz cihazınızı.

Örnek: Drver

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri