Televizyona Bağlayıp Oyun Oynamak

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Merhaba a70 telefonumu kablosuz tv ye baglayip tv yede klavye mouse takip Oyun oynuyabilirmiyim evet se nasıl yapabilirim ?

KS

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
bağlarsında klavye mouse bağlayacağın yer yok.
Televizyonumda mevcut

20230429_202451.jpg

MinasXgod

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Bluetooth ile telefona bağlarsan klavye mouse u oynarsın dostum. Eğer kablolu ile klavye mouse bunun için satılan aparatlar var.

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Baktığım kadarıyla samsung dex desteklenmiyor bu cihazda. Aynı zamanda usb üzerinden görüntü çıkışıda alınamıyormuş. Tek çare wifi üzerinden ekran paylaşımı yapmak olabilir o da televizyon destekliyorsa. Klavye mouse konusunda type c otg bağlantısı mümkünmüş sanıyorum ki.

KS

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Baktığım kadarıyla samsung dex desteklenmiyor bu cihazda. Aynı zamanda usb üzerinden görüntü çıkışıda alınamıyormuş. Tek çare wifi üzerinden ekran paylaşımı yapmak olabilir o da televizyon destekliyorsa. Klavye mouse konusunda type c otg bağlantısı mümkünmüş sanıyorum ki.
Televizyona bagliyabiliyorum ama kullanamıyorum klavye mouse otg var ise dönüştürücü cogaltici alicam

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
İnternetten baktığım kadarıyla otg desteği var gözüküyor birkaç video da var bununla ilgili. Kaç senelik samsung cihazlarda varken bu telefonda yoksa bişey diyemem gerçekten.

KS

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
İnternetten baktığım kadarıyla otg desteği var gözüküyor birkaç video da var bununla ilgili. Kaç senelik samsung cihazlarda varken bu telefonda yoksa bişey diyemem gerçekten.
Peki urun atarmisin alayım deneyeyim bi type c den usb ye çevirici bide cogaltici

Blacksailsjack

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
USB diğer ucu tip c şarj kablosu ile TV ye görüntü aktarımı mümkün dediler doğru mu Redmi note 7 diyen kişi de 8 ile kullanıyormuş memnundu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri