Tenzin Güncel Ekipmanları

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Evet tenz abimin mükemmel ekipman seçiminden bahsedeceğim

Klavye- Wooting 60he(Ülkemize getirmek biraz tuzlu :D

Mouse- Endgame xm2we

Kulaklık- Xtrfy h1

Xtrfya kötü diyende çıkıyordu

Bir de kulak içi kulaklığı var

Burada kısaca bu markalar bilinmiyor diye kötülemeye çalışanlara bir cevap vermek istedim :)

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970

Mouse- Endgame xm2we

Kulaklık- Xtrfy h1

Burada kısaca bu markalar bilinmiyor diye kötülemeye çalışanlara bir cevap vermek istedim :)
Hala kötü bence ben bilmiyorum

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

Mouse- Endgame xm2we

Kulaklık- Xtrfy h1

sırf tenz oynuyor diye bu ekipmanlara iyi denmez adam 2020'den bu yana defalarca değiştirdi ekipmanlarını

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
sırf tenz oynuyor diye bu ekipmanlara iyi denmez adam 2020'den bu yana defalarca değiştirdi ekipmanlarını
Endgame xm1r kullandı uzun süre, xtrfy kullanmaya devam ediyor kulaklık tarafında. Wooting 60he kötü diyeceksen yani… Endgame xm2we kötü olsa neden adam kullansın???

Sen demiyormuydun sırf tenz oynuyor diye o ekipmanlar iyi olmuyor diye ? Ben mi yanlış hatırlıyorum
Evet ben diyordum :D O zaman bir iki atladığım nokta vardı ya o biraz eskide kaldı

Zowieler fiyatını hak etmiyor mesela ama shape için çoğu oyuncu tercih ediyor, logitech gpx’de aynı durum

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970
Endgame xm1r kullandı uzun süre, xtrfy kullanmaya devam ediyor kulaklık tarafında. Wooting 60he kötü diyeceksen yani… Endgame xm2we kötü olsa neden adam kullansın???

Evet ben diyordum :D O zaman bir iki atladığım nokta vardı ya o biraz eskide kaldı
Noldu kendi tuzağına düştün 😃😃

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Noldu kendi tuzağına düştün 😃😃
Ya hayır orda tamamen haksız değildim atladığım bir iki yer vardı. Mesela gpx evet kötü fiyatını hala hak etmiyor ama o kadar safe shape başka hiç bir mousede yok. Yani gpxin donanımı en iyis olduğu için değil en performanslı olduğu için değil şekli için tercih ediliyor

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970
Ya hayır orda tamamen haksız değildim atladığım bir iki yer vardı. Mesela gpx evet kötü fiyatını hala hak etmiyor ama o kadar safe shape başka hiç bir mousede yok. Yani gpxin donanımı en iyis olduğu için değil en performanslı olduğu için değil şekli için tercih ediliyor
Olsun sonuç olarak kendi kendini ifşa ettin (bu arada parçalardan anlamam benim için okey iyidir bunlar)

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Olsun sonuç olarak kendi kendini ifşa ettin (bu arada parçalardan anlamam benim için okey iyidir bunlar)
Biraz öyle oldu, bizde insanız bazen hata yapabiliyoruz. Ama genel olarak haklı olduğumu hala savunuyorum. Bak apex pro tkl ne kadar övüyorum eğer steelseries düşmanı olsam ben o klavyeyi yerin dibine sokardım veya logitech g915 içinde geçerli bu

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970
Biraz öyle oldu, bizde insanız bazen hata yapabiliyoruz. Ama genel olarak haklı olduğumu hala savunuyorum. Bak apex pro tkl ne kadar övüyorum eğer steelseries düşmanı olsam ben o klavyeyi yerin dibine sokardım veya logitech g915 içinde geçerli bu
Doğru haklısın

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Yani şimdi bu şu olaya çıkıyor, asusun bir sürü kronik sorunlu ürünü var mı? Var.

Msi’ın var mı? Var.

Corsairin felan var mı? Var.

İyi ürünleride var.

Bu arada sadece ben değil sizde kendi kapanınıza düştünüz. Hani e sporcular kalite en iyilerini seçerdi :D

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri