Laptop'a Cpu ve Gpu üzerine süreceğim cidden kaliteli olması gerek fiyat 200 tl sorun değil üstüne hafif çıkabilirim öneri verirmisiniz?
güzel öneri çok sağol bu yerden alsam sorun çıkarmıMX4 öneririm kendi işlemcimde kullanıyorum.
![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
Güvenilir yer burası orjinal satıyor bazıları sahte satıyor orjinal satan yerler kutuda gönderiyor.güzel öneri çok sağol bu yerden alsam sorun çıkarmı
üsteki öneriden iyi midir bu termal mahcunDaha önce MX4 kullandım hem sahtesini hem orjinaliniartık modası geçti mx5 bile 12 w/mk....Ice Dragon tavsiye ederim yakın zamanda onunla sistemi temizlerken macunlayacağım 15 w/mk ısı iletkenlik değerine sahip alaman ürünü
Ice Dragon Termal Macun
Hepsiburada/Trendyol üzerinden daha uyguna alabilirsin Deniport resmi satıcısı.Kendi sitesindende alabilirsin deniport.comdan ama diğer yerlerde birazdaha uyguna gelir kupon vs de varsa ekleyince ....Burayı görünce sitesine bir göz gezdireyim dedim yeni ürün gelmiş Ice Dragon Pullwark adında Regular adında ısıl iletkenlik değerini 20 w/mk ya yükseltmişler...Bence bu yeni ürünü deneyimle çok fark yaratacaktır.Özellikle Laptop için kullanıcam diyorsun mx4 lerde uğraşma
Ice Dragon Pullwark Regular /Deniport
Kullanıcı deneyim yorumlarında daha önce mx4 kullananların çok memnun kaldığını ve ısı değerlerinde ciddi düşüş gözlemlediklerini söylüyorlar eski ürün Ice Dragon Pullsar için ben bu ürünü arayış içerisindeyken yabancı mining kanallarının birinin mining yaptığı kartlara kullanıp incelediği bir videoda gördüm baktım tr dede var alanlarda olumlu yorumlamış fiyatıda iyidi aldım daha kullanmak nasip olmadı şu an sistem halen mx4 le macunlu 2 seneyi geçti bakalım ne kadar fark edicek
mx4 den daha iyi performans alırsın İce Dragon Pulsar'dan Puslarında bir üstü en son altta yazdığım İce Dragon Pullwark Regular olan laptop macunlayacaksan bu en son yazdığım Ice Dragon Pullwark Reguları alüsteki öneriden iyi midir bu termal mahcun
Ice Dragon Termal Macun üstekini alsam bir şey olur mu çünkü 1 laptopa daha düşünüyorum gr si iyimişmx4 den daha iyi performans alırsın İce Dragon Pulsar'dan Puslarında bir üstü en son altta yazdığım İce Dragon Pullwark Regular olan laptop macunlayacaksan bu en son yazdığım Ice Dragon Pullwark Reguları al