Soru Termal Macun Yeniledim Sıcaklık Arttı

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,232
işlemcinin termal macununu değiştirdim x şeklinde sürüp heryerine yaydim güzelce fanini takarken hafif kaydirdim ama geri yerine oturtturdum ama işlemci sıcaklığı yaklasik 5 derece kadar arttı sürdükten sonra kuruması falan mı gerekiyor
sürdüğüm macun https://www.hepsiburada.com/thermal...S?magaza=NanoPazar&url_src=and-product-detail
işlemci i5 12400f stok soğutucusu takılı
Sıcaklar değerini atma şansın var mi? Aşağıya lütfen.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
aynı işlemci bendede var.

Bence çok sürdüysen olabilir bu

KS

dgn.berat07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,232
nasil yani anlamadım ama arttı cidden testlerde ben anlamadim niye öyle oldu

hayır x şeklinde sürdüm ve yedirdim her yerine

cok surdugumu dusunmuyorum ince bi tabaka olustu ustunde
Fan doğru takılmamış olabilir, Belki veya işlem bitince işlemci fanının kablosunu takmayı unutmuş olabilirsiniz belki. En önemlisi termal macun sahte olma olasılığı diyeceğim ama HEPSİBURADA sahte ürün satmaz diye biliyorum.

KS

dgn.berat07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Fan doğru takılmamış olabilir, Belki veya işlem bitince işlemci fanının kablosunu takmayı unutmuş olabilirsiniz belki. En önemlisi termal macun sahte olma olasılığı diyeceğim ama HEPSİBURADA sahte ürün satmaz diye biliyorum.
fan dönüyor sıkıntı yok fanda termal macunun kendi sitesinden fake olup olmadığını kontrol ettim orjinal ürün başka bir şey geldi benim aklıma çok sürmedigimi biliyorum ama yinede bi kontrol edicegim olmadı temizler tekrar sürerim teşekkür ederim yardımlarınız için

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,232
fan dönüyor sıkıntı yok fanda termal macunun kendi sitesinden fake olup olmadığını kontrol ettim orjinal ürün başka bir şey geldi benim aklıma çok sürmedigimi biliyorum ama yinede bi kontrol edicegim olmadı temizler tekrar sürerim teşekkür ederim yardımlarınız için
Rica ederiz de sorunu pek çözemedik, Hocam.

İyi forumlar, Dilerim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri