Soru Termal Macuna Bu Kadar Vermek Mantıklı Mi.?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,237
Merhaba Arkadaşlar,

Uzun süredir yoktum iş yoğunluğundan dolayı pek aktif olamıyorum eskisi gibi Taner abinin videolarını bile geç görüyorum. Bazen de hiç görmüyorum. Neyse konuyu çok uzattım ben..

Bir tane termal macun gördüm “Cooler Master MGZ” model bir macun 419 TL fiyatı var.
IMG_0306.png

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
İşlemcin son nesil i9 ya da X3D ise verilir ama orta segment için alıyorsan değmez.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
1 gr ürün alırsanız 2 kere kullanım şansı sunar. Şu an en ucuz 262 TL. Kendim kullanıyorum, Teknobiyotik satıcısından (Hepsiburada ve N11 kuponları varken) indirimli 150 TL'ye 2 kere almıştım. Teknobiyotik'e kefil olabilirim, orijinal ürün gönderdiler. Sahte macun satanlar da var, dikkat edin.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Böyle bir markayı hiç duymadım yani bilmiyorum. Bu yüzden de pek güvenemiyorum.
Teknobiyotik yıllardır satıyor bu markayı, yani yeni çıkmadı. Siz duymamışsınız demek ki.

Ancak kalitesini sorgulayacak olursak, ortalama düzeyde. 11400F için yeterli olur gibi.

Muhammed Hamza Bayık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Böyle bir markayı hiç duymadım yani bilmiyorum. Bu yüzden de pek güvenemiyorum.
Hocam teknobiyotik; arctic, thermal grizzly vb. bir çok markanın TR distribütörüdür. Kendim de çok defa alışveriş yaptım en ufak problem yaşamadım. Herhalde Teknobiyotik'e de güvenmeyeceksek başka hiç bir yerden alışveriş yapmayalım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri