Ters KASA ÖNERİSİ (Aralık 2022)

Aloncy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Merhaba arkadaşlar,

Bütçe maksimum 2.000 TL civarı. TERS kasa önerebilir misiniz? klavye tarafına koyacağım o yüzden ters lazım.

Moderatörün son düzenlenenleri:

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
Ters kasa olarak piyasada çok fazla model yok. Olan markalar da;

1- Sharkoon REV200
2- Sharkoon REV300
3- Corsair Clear 600C
4- SilverStone Technology SST-LD01B
5- darkFlash V22
6- SilverStone Technology RL08BR
7- Seasonic Syncro Q704

Bütçenize en uygun Sharkoon REV200 modeli duruyor. Ancak o da mesh olmadığı için çok tavsiye etmiyorum.

KS

Aloncy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Ters kasa olarak piyasada çok fazla model yok. Olan markalar da;

1- Sharkoon REV200
2- Sharkoon REV300
3- Corsair Clear 600C
4- SilverStone Technology SST-LD01B
5- darkFlash V22
6- SilverStone Technology RL08BR
7- Seasonic Syncro Q704

Bütçenize en uygun Sharkoon REV200 modeli duruyor. Ancak o da mesh olmadığı için çok tavsiye etmiyorum.
teşekkür ederim

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Zevk meselesi birşey diyemem de ne kadar mantıksız kasa dizaynları bunlar. Hiçbir amaca hizmet etmiyor. Anakartı masanın üzerine kurup çalıştırsanız daha iyi bana göre.

KS

Aloncy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Zevk meselesi birşey diyemem de ne kadar mantıksız kasa dizaynları bunlar. Hiçbir amaca hizmet etmiyor. Anakartı masanın üzerine kurup çalıştırsanız daha iyi bana göre.
bu tür kasaların amacı mause yi rahatsız etmemek için klavye tarafına koyulabilmesi.başka bir amacı varmı bilmiyorum baktım araştırdım hoşuma gitti benm

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
bu tür kasaların amacı mause yi rahatsız etmemek için klavye tarafına koyulabilmesi.başka bir amacı varmı bilmiyorum baktım araştırdım hoşuma gitti benm
Dostum yazdığını sanıyorum ki 10 kere okudum yine anlamadım. Mouse yi rahatsız etmemek için neyi nereye koyuyoruz? Mouse rahatsız mı oluyor? Girişler üstten onu anladım da bunu herangi bir hub ile yapabilirsin zaten. Üstteki radyatör en mantıklı ve önemli radyatör. Sıvı soğutmaya zaten uygun değil de hala anlamadım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri