The Last Of Us 1 %100 CPU Ve Ram Sorunu

ertune

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Korsan oyun yasak mı bilmiyorum ancak torrent üzerinden indirdim. Repack gelmiş sanırım ama düzgün tam link bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı ?

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Korsan oyun yasak mı bilmiyorum ancak torrent üzerinden indirdim. Repack gelmiş sanırım ama düzgün tam link bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı ?
virüs yeme ihtimaliniz olabilir eğer crack indirdiyseniz görev yöneticisini açabilirmisiniz

ayrıyetten korsan oyunu hiç bir zaman tavsiye etmem

KS

ertune

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
virüs yeme ihtimaliniz olabilir eğer crack indirdiyseniz görev yöneticisini açabilirmisiniz

ayrıyetten korsan oyunu hiç bir zaman tavsiye etmem
Hocam ilk sürümde ram ve cpu kullanım sorunu varmış güncelleme gelmiş ancak bulamadım

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
şuan anlatmak istediğiniz tam anlamadım crack olan sürümlerinde %100 cpu kullanma sorunumu varmış ?

filmlerinizinden

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
last of us part %100 cpu Oluyor ise Kırmızı Olan Yer 20dk/40dk beklemeniz lazım Bilginize :

Kaynak : oyuna ilk başladığınızda shader derlemesinden dolayı yüksek CPU kullanımı meydana gelir. Bu nedenle, buradaki en iyi hareket tarzı, oyunun gölgelendiricileri derlemesini tamamlamasına izin vermektir.
Buda Yaklaşık 20/40dk sürüyor
Bende 20dk Sürdü

YANİ CRACK İLE ALAKASI YOK AMA EĞER ÖYLE İNDİRDİYSEN
1.0.1.6 Sürümü UPDATE yap Daha stabil 1.0.1.5 sürümüne bakarak
ama yine daha update alır çok CPU VE GPU yiyor herkes gereksiz olduğunu söylüyor

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
bence biraz daha bekleyin, birkaç hafta içinde baya bi düzeltme patchleri gelecek, o patchlerden sonra oynamayı deneyin şu an hala stabil değil.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri