The Wi̇tcher Tri̇logy Paket Hk.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Selamlar,
Daha önce öyle oturup detaylı Witcher oyanmadım ve sadece Witcher 2 almıştım indirimde çok az oynadım, bahsettiğim paket 162,94 TL sizce almaya değer mi? gelecek indirimlerde belki fiyatı daha fazla yükselecek.

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
Witcher 1 çok eski, oynarken sıkabilir.
Witcher 2 zaten almışsın.

Eğer trilogy içerisinde 3'ün dlc'leri de varsa al, güzel oyun. Diğer 2 oyun da koleksiyon olarak durur kütüphanede. Eğer 3'ün dlc'leri yoksa trilogy almak yerine witcher 3 complete almak daha mantıklı gibi.

KS

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Witcher 1 çok eski, oynarken sıkabilir.
Witcher 2 zaten almışsın.

Eğer trilogy içerisinde 3'ün dlc'leri de varsa al, güzel oyun. Diğer 2 oyun da koleksiyon olarak durur kütüphanede. Eğer 3'ün dlc'leri yoksa trilogy almak yerine witcher 3 complete almak daha mantıklı gibi.
Trilogy alacağım büyük ihtimalle hocam ötekine bütçe yetmiyor teşekkürler bilgilendirmeniz için.

Malkom-x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Bence indirimleri bekleyip witcher 3 complete alın emin olun buna değecek bir oyun.. Ben indirimden 40 TL gibi bir şeye almıştım :)

KS

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Bence indirimleri bekleyip witcher 3 complete alın emin olun buna değecek bir oyun.. Ben indirimden 40 TL gibi bir şeye almıştım :)
Biliyorum daha almadım ama indirim gelene kadar fiyatı değişirse alamam o yüzden sıradan bile olsa köşeye koysam yeterli. Yaz indirimlerinden belli stokladım güzel oyun bir bunlar kalmıştı :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri