DX12 ile giriliyorsa oyun new gen dir.steamden oyunu daha 2-3 saat önce indirdim yüklü olmuş gerekmiyor mu ama hala büyüleri tabtan kullandırıyor ve internettte ki gibi de gözükmüyor
redlauncherden açıyor oyunu yadan diyor drectx12 diyor ama oyun öyle gözükmüyor nedense ultrada ayarlarDX12 ile giriliyorsa oyun new gen dir.
Büyü işini vs. ayardan yapacaksınız.
çoğu ayarlarda bulunuyor kamera ayarı sonrasında büyüler vs. ben kendim oynuyorum büyüleri açtım ama kamera otomatik gedi.redlauncherden açıyor oyunu yadan diyor drectx12 diyor ama oyun öyle gözükmüyor nedense ultrada ayarlar
kamera hafif sağ alttan bakıyor next genle geldi dimi o kamera moduçoğu ayarlarda bulunuyor kamera ayarı sonrasında büyüler vs. ben kendim oynuyorum büyüleri açtım ama kamera otomatik gedi.
Evet.kamera hafif sağ alttan bakıyor next genle geldi dimi o kamera modu
yani yeni nesil update var ama görünümü neden öyle değil onu anlamadım ben
belki kamera bakış açısını ayarlardan ayarlaman gerekiyordur dostum.yani yeni nesil update var ama görünümü neden öyle değil onu anlamadım ben
Grafikleri diyorum yeni nesil değilmiş gibi hissiyat verdi bana ondanbelki kamera bakış açısını ayarlardan ayarlaman gerekiyordur dostum.
biraz buglu olabilir, bende ultra üstüne alınca pikselleşiyor oyun rtx açınca da çöküyor 3060ım varGrafikleri diyorum yeni nesil değilmiş gibi hissiyat verdi bana ondan
olabilir valla sıkıntılı hiç youtubede ki gibi değil şok oldumbiraz buglu olabilir, bende ultra üstüne alınca pikselleşiyor oyun rtx açınca da çöküyor 3060ım var![]()
valla öyle tuhaf gözüküyor hiç yeni nesil gibi değilBen de stabil hale gelmesini bekliyorum indirmek için. Üst düzey sistemlerde bile görüntü kötü, donma, oyundan atma hataları çok olduğu söyleniyor. Düzgün halde oynamak için bir süre beklemek gerekiyor.