Öneri Thermalright Frozen Warframe Vs Gamepower Skadi 360

ademtrgg

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Hangi soğutma alınır thermalright ın bu modekini ilk defa gördüm skadi biliyordum zaten bütçe 3000 idi ama 360 mm için 400 tl daha ekleyebilirim diğeri 240mm ama lcd ekran var hoş birşey tabi önemli olan performans hangisinin performans nasıldır

KS

ademtrgg

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Hangi soğutma alınır thermalright ın bu modekini ilk defa gördüm skadi biliyordum zaten bütçe 3000 idi ama 360 mm için 400 tl daha ekleyebilirim diğeri 240mm ama lcd ekran var hoş birşey tabi önemli olan performans hangisinin performans nasıldır

Hangisi alınır acaba

kcrasco

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
240 yeter ona thermalright ama 360 olanda seri seri farkını net bilmesem de alınabilir.

2 seri arasında x marka pompa diğerinde y marka pompa var. y olan çok daha iyi vs. diyebilecek varsa anlatsın serilerin farklarını. yoksa yukarıda attığım gayet iyi. en azından gamepower'a göre daha iyi marka

KS

ademtrgg

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Th
240 yeter ona thermalright ama 360 olanda seri seri farkını net bilmesem de alınabilir.

2 seri arasında x marka pompa diğerinde y marka pompa var. y olan çok daha iyi vs. diyebilecek varsa anlatsın serilerin farklarını. yoksa yukarıda attığım gayet iyi. en azından gamepower'a göre daha iyi markab
Benim attığım thermalright midelinde lcd var o daha güzel o olmazmı 😁 ikisi ardından kalsan ne alırdın

kcrasco

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
günün sonunda o ekrana ne kadar bakacaksın :) arada 500 lira varsa git güzel bi yemek ye :)

kcrasco

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

rgb si keserse şu da olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri