Threads

raynnn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet arkadaşlar yeni açılan Threads ile ilgii bir sorum var.

Yaklaşık 40tan fazla hesap takip ediyorum ama hiç etkileşime girmediğim kişiler genelde en üstte aralarda da en çok etkileşime girdiğim kişiler var örneğin;

1 - A kişisi etkileşimim yok katılan 18m+
2 - B kişisi etkileşimim yok katılan 25m+
3 - C kişisi diğerlerinden daha fazla katılan 30m
4 - D kişisi etkileşimim yok katılan 20m+

gibi uzayıp gidiyor. Acaba rastgele mi yoksa belli bir algoritması var mı? Veya bizim profilde gezenler mi üstte oluyor yoksa bizim profilinde gezdiklerimiz mi?

Eğer sizinde sorunuz varsa bunun altına yazabilirsiniz belki bilen birisi çıkar.

Takipleşmek isteyen varsa da threads adını yazabilir.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Evet arkadaşlar yeni açılan Threads ile ilgii bir sorum var.

Yaklaşık 40tan fazla hesap takip ediyorum ama hiç etkileşime girmediğim kişiler genelde en üstte aralarda da en çok etkileşime girdiğim kişiler var örneğin;

1 - A kişisi etkileşimim yok katılan 18m+
2 - B kişisi etkileşimim yok katılan 25m+
3 - C kişisi diğerlerinden daha fazla katılan 30m
4 - D kişisi etkileşimim yok katılan 20m+

gibi uzayıp gidiyor. Acaba rastgele mi yoksa belli bir algoritması var mı? Veya bizim profilde gezenler mi üstte oluyor yoksa bizim profilinde gezdiklerimiz mi?

Eğer sizinde sorunuz varsa bunun altına yazabilirsiniz belki bilen birisi çıkar.

Takipleşmek isteyen varsa da threads adını yazabilir.
Profil gezme ile alakası yok o @sayisi olayının o kayıt olduğun zaman kaçıncı kullanıcı olduğunu gosteriyor

KS

raynnn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Profil gezme ile alakası yok o @sayisi olayının o kayıt olduğun zaman kaçıncı kullanıcı olduğunu gosteriyor
Hayır onu biliyorum zaten ama takip etme sırası ile ilgili sorum var yanında belirtilen sayıları zaten bilerek verdim ki katılmaya göre sıralanmadığını belirtmek için :D

Benim sorum ondan önce en az 20 kişiyi daha takip ediyodum ondan sonra da en az 20 kişi takip ettim ama hala en üstte stalk mevzusu flaan mı var diye sormuştum.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
2 güne unutulur uygulama

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri