- Tepki
- 9
18 ay garantisi varmış. Vatan bilgisayardan alınmış. Bana uygun geldi. G920 kullanıyordum sattım, bu set aradaki farka değer mi? Teşekkür ederim
Vites dahil
Vites dahil
Alınır tabiki18 ay garantisi varmış. Vatan bilgisayardan alınmış. Bana uygun geldi. G920 kullanıyordum sattım, bu set aradaki farka değer mi? Teşekkür ederim
Vites dahil
Dikkat etmem gereken bir husus var mı peki, kronik bir hatası falanAlınır tabiki
Evet aslında kayısı sağlam mı ona bakman lazım hor kullanılmış mi vites her yere akıcı şekilde geçiyor mu ? Pedallar sağlam mi ?Dikkat etmem gereken bir husus var mı peki, kronik bir hatası falan
Kayış işini anlamam zor, daha önce hiç kullanmadığım için amaEvet aslında kayısı sağlam mı ona bakman lazım hor kullanılmış mi vites her yere akıcı şekilde geçiyor mu ? Pedallar sağlam mi ?
O zaman sesini dinleyin zaten g920 den fazla ses çıkarmaz normali eğer çıkarıyorsa sorunludurKayış işini anlamam zor, daha önce hiç kullanmadığım için ama
Denerim anlamaya çalışırımKayış işini anlamam zor, daha önce hiç kullanmadığım için ama