Çözüldü Tırnaklar Normal Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malkom-x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Selam Arkadaşlar,

Asus 6700xt ekran kartını kasaya takarken 2 tane dişin diğerlerinden daha kısa olduğunu fark ettim.

Bu normal mi yoksa dişler mı kırık? Takarken fazla zorlamadım ve hor davranmadım kutusunda böyle miydi hatırlamıyorum.

Ekli dosyalar

• 20220902_020540.jpg
    4.9 MB · Görüntüleme: 33
  • 20220902_020508.jpg
    4.2 MB · Görüntüleme: 20
Moderatörün son düzenlenenleri:

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Arkadaşlar Asus 6700xt ekran kartını kasaya takarken 2 tane dişin diğerlerinden daha kısa olduğunu fark ettim. Bu normal mi yoksa dişler mı kırık? Takarken fazla zorlamadım ve hor davranmadım kutusunda böyle miydi hatırlamıyorum.
Tırnaklar normal görünüyor çalışmasında bir sıkıntı var mı ? Yoksa korkmanıza evham yapmanıza gerek yok tırnaklar böyle yapıda zaten.

KS

Malkom-x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Tırnaklar normal görünüyor çalışmasında bir sıkıntı var mı ? Yoksa korkmanıza evham yapmanıza gerek yok tırnaklar böyle yapıda zaten
Daha kasa bağlantıları ve işletim sistemi falan eksik olduğu için deneme fırsatım olmadı hocam üzerinde çalışıyorum.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Daha kasa bağlantıları ve işletim sistemi falan eksik olduğu için deneme fırsatım olmadı hocam üzerinde çalışıyorum.
tamam takarken dikkat edin o pin yapısı öyle ama sakın yerleştiremezseniz zorlamayın o kısmı kırarsanız ekran kartı çöp olur o pccb kullanılamaz sökete doğru yerleştirip çıt sesini aldınız mı hafiften o yerleşip kilitlenmiştir doğru şekilde demek oluyor :)

KS

Malkom-x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
tamam takarken dikkat edin o pin yapısı öyle ama sakın yerleştiremezseniz zorlamayın o kısmı kırarsanız ekran kartı çöp olur o pccb kullanılamaz sökete doğru yerleştirip çıt sesini aldınız mı hafiften o yerleşip kilitlenmiştir doğru şekilde demek oluyor :)
Teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri