Rehber Titanseat Throne Anthra Kumaş Oyuncu Koltuğu İncelemesi

pesimist27

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir sistem topluyorum ve madem bu kadar uğraşıyorum, buna bir de düzgün bir koltuk ekleyeyim dedim. Aslında aklımda uzun zamandır Exvega vardı ama şans eseri titanseat Throne'u görünce bir araştırayım dedim. Bu ürünü incelememin sebebi ise internette neredeyse hiç inceleme bulunmaması. Açıkçası bu da benim ilk inceleme paylaşımım oluyor. İlk başta çekindim ama 4-5 tane gerçek kullanıcı yorumu görünce “en kötü iade ederim” deyip şansımı denedim. Bir de tam beğendiğim renk olan anthra modeli Amazon'da 9.300 TL bandına düşünce, taksitli olarak yapıştırdım geçtim. İkamet ettiğim ilde almayı düşündüğüm koltukların(Exvega, zio, xDrive, hawk) hiçbiri yok o yüzden kısa sürelide olsa oturup denemediğim için karşılaştırmalarını yapamam

sipariş ve teslimat deneyimi

Sipariş sürecinde hiçbir sorun yaşamadım. Kata teslim ettiler, satıcı da gerçekten ilgiliydi. Ürün paketlemesi kusursuzdu, hasarsız geldi.
Kutuyu açınca kurulumu anlatan büyük bir kılavuz var ama deneyimi olmayanlar için biraz zor olabilir. Ben de çok tecrübeli biri değilim, o yüzden internetten video izleyerek kurdum.

Kutu içeriği eksiksizdi fakat kol desteği yanlış renk gelmişti. Yazdım, kampanya dönemi olduğunu ve karışıklık olduğunu söylediler. Akşam 8-9 gibi yazmama rağmen anında dönüş yaptılar ve ertesi gün mağduriyetimi giderdiler. Hatta bazı kullanıcılar görüntülü arayıp destek aldığını yazmışlar ama benim ihtiyacım olmadı. Açık konuşayım, müşteri iletişimleri çok iyiydi.

ürünün kalitesi

Kumaşı, dokusu, dikişleri gerçekten premium hissiyatı veriyor. Ben deri sevmeyen biri olduğum için kumaşı tercih ettim. Deri modeli hakkında yorum yapamayacağım ama yaz aylarında çekilmez olduğunu bildiğim için zaten istemiyordum. En çok hoşuma giden detaylardan biri ise silikon tekerler oldu. Kullanmadan anlamıyorsun ama sessizliği, her yöne rahatça hareket etmesi bayağı fark ettiriyor. Yarasa mekanizma, 4D kolçak, mıknatıslı kafa desteği. 180 derece geriye yatması gibi yine üst seviye koltuklarda olan özelliklerde var.

Sünger ilk oturduğunuzda biraz sert gelebilir, puf yumuşak bir şey beklemeyin. Zamanla alışıyorsunuz çünkü visco bir yapı.
Ben ekstra visco eklenebiliyor mu diye sordum, zaten içinde olduğunu söylediler.

Ayrıca iskelet ve sünger hakkında da bilgi aldım:

Sünger: 65 DNS visco.

İskelet: Tamamen güçlendirilmiş çelik, bağlantı noktalarında ekstra güçlendirme var. Tahta, sunta vs. yok.

genel yorum

Kısacası ürünü beğendim ve bence fiyatını hak eden bir koltuk. Beni verdiğim fiyata karşı tatmin etti eğer süngerinde aşırı rahatlık pufluk beklemiyorsanız sizi kesinlikle memnun edecektir ki bu fiyata zaten rakibi yok ve müşteri desteği de çok büyük bir artı.

Şimdi artı/eksi kısmını ve kurulum sırasında çektiğim 4-5 fotoğrafı ekleyeceğim. taşınma arefesinde olduğum için sistemle birlikte güzel fotoğraflar çekemedim, şimdiden kusura bakmayın. Yazdıklarım harici sorusu olan varsa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.

Artılar.

- Premium kumaş hissiyatı ve dikiş kalitesi.
- Süngerin 64 DNS olması.
- Sessiz ve rahat silikon tekerler.
- 4D kolçak & mıknatıslı kafa desteği.
- Güçlü çelik iskelet.
- Müşteri iletişiminin hızlı ve ilgili olması.
- Yarasa mekanizma ve 180 dereceye kadar her açıda sabit duran ve yatan sırt mekanizması.
- Class 4 amortisör.
- Kolay kurulum.

Benim yazdığım artılar tabii ki diğer koltuklara kıyasla değil çünkü 10 bin bandını geçince bu özelliklerin bazıları onlarda da oluyor fakat hepsi olmuyor ve bu yazdığım artılar bazı kişilere göre artı olmayabilir. Örneğin yarasa mekanizmanın sabit durdururken bile hafif oynaması.

eksiler.
- Bel desteğinin kutudan çıkmaması.
- Süngerin ilk başta sert gelmesi.
- Şirketin kendi sitesinde kredi kartına taksit olmaması (bununla ilgili yakın zamanda bir çalışma yapacaklarını söylediler ve yeni oldukları için bu durum sanırım normal)

Artılarda olduğu gibi eksilerde kimilerine göre eksi olmayabilir mesela bel desteği kullanmak istemeyen kişi bunun maliyetine girmek istemeyebilir veya süngeri sert seviyor olabilir.

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    197.7 KB · Görüntüleme: 28
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    202.6 KB · Görüntüleme: 27
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    265.7 KB · Görüntüleme: 26
  • 4.jpeg
    4.jpeg