TKL Klavye Önerisi

morphcn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Klavyem bozuldu. TKL Klavye arıyorum. Onerı yapabılır mısınız ? Tesekkurler

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
0-800 arası fakat butce dostu olursa daha ıyı olur

Alabileceğiniz en iyi TKL klavye budur hocam. Membran , mekanik hisli. Basış hissiyatı güzel , membran olduğu için neredeyse 0 ses. Daha bütçe dostu bir şeyler bakmak isterseniz ortalama 250-500 TL aralarında amazonda yurt dışı markalarının %60 veya TKL halleri var bakabilirsiniz fakat yurt dışı olduğu için ingilizce klavyeler.

KS

morphcn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

Alabileceğiniz en iyi TKL klavye budur hocam. Membran , mekanik hisli. Basış hissiyatı güzel , membran olduğu için neredeyse 0 ses. Daha bütçe dostu bir şeyler bakmak isterseniz ortalama 250-500 TL aralarında amazonda yurt dışı markalarının %60 veya TKL halleri var bakabilirsiniz fakat yurt dışı olduğu için ingilizce klavyeler.
%60 YURT DISI aldım da az once elımde patladı klavye bırden gıttı calısmadı :p

Redragon K552 bu klavyeyı onerır mısınız pekı ?​

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
%60 YURT DISI aldım da az once elımde patladı klavye bırden gıttı calısmadı :p

Mizar , HK ve Dargon harici pek kaliteli değil diye biliyorum hocam. Felicon belki iyidir fakat diğerlerini bilemiyorum. Olur da yine almaya yönelirseniz bu markalardan bakın.

KS

morphcn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Mizar , HK ve Dargon harici pek kaliteli değil diye biliyorum hocam. Felicon belki iyidir fakat diğerlerini bilemiyorum. Olur da yine almaya yönelirseniz bu markalardan bakın.
Sanırım yurtdısı olanlardan almayacagım ya. 250 ye almıstım 1 2 ay once sımdı bırden bozuldu tamamen gıttı klavye kendı kendıne.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri