Togg'un 160 kW güce sahip versiyonunun fiyatının yaklaşık 1 milyon 100 bin TL ila 1 milyon 300 bin TL arasında olabileceği belirtiliyor.
Kendi segmenti icin ucuz olmus. SUV benzin dizel araclar o paraya bu arac elektrikli ama şöylede birsey var yeni marka telefon alirken bile insan ne gerek var diyip gidiyor samsung xiaomi vs aliyor ve arabadan bahsediyoruz. Hicbir gecmisi olmayan araba bana kalirsa ilk5 sene almak mantikli degil hatta ondan sonraki yillarda da belki buyuk arizalar verecek. Cunku deneme yanilma yoluyla kullanicilar tarafindan ogrenilecek coğu seyTogg'un 160 kW güce sahip versiyonunun fiyatının yaklaşık 1 milyon 100 bin TL ila 1 milyon 300 bin TL arasında olabileceği belirtiliyor.
Kendi segmenti icin ucuz olmus. SUV benzin dizel araclar o paraya bu arac elektrikli ama şöylede birsey var yeni marka telefon alirken bile insan ne gerek var diyip gidiyor samsung xiaomi vs aliyor ve arabadan bahsediyoruz. Hicbir gecmisi olmayan araba bana kalirsa ilk5 sene almak mantikli degil hatta ondan sonraki yillarda da belki buyuk arizalar verecek. Cunku deneme yanilma yoluyla kullanicilar tarafindan ogrenilecek coğu sey
Bende size katılıyorum hocam. Kendi segmentine göre uygun görünüyor. Umarım daha alt kesimlere hitap edecek orta segmentde C tipi sedan araçlar daha da uygun olur.Kendi segmenti icin ucuz olmus. SUV benzin dizel araclar o paraya bu arac elektrikli ama şöylede birsey var yeni marka telefon alirken bile insan ne gerek var diyip gidiyor samsung xiaomi vs aliyor ve arabadan bahsediyoruz. Hicbir gecmisi olmayan araba bana kalirsa ilk5 sene almak mantikli degil hatta ondan sonraki yillarda da belki buyuk arizalar verecek. Cunku deneme yanilma yoluyla kullanicilar tarafindan ogrenilecek coğu sey
Aynen oyle arkadaslarla konusuyorduk arkadasin dedigi söz " iyi hoş uretiyoruz vs de abi 1M kusur ya kim nasil alacak yine alacak kesim %10-20 kendi arabani uretiyorsun 1M küsürden basliyor". Bence 500-700k olsa hem uretildigi icin sevinirdik hem en azindan alma sansimiz olabilirdi yerli aracta hayal olmasin be hocamKatılıyorum kendi segmenti için ucuz ancak beklentilerin altında kaldı diyebilirim. Yurtdışından gelen araçlar ÖTV+KDV+MTV+YTV+ZTV kadar eklenince fiyatlar uçuyor diyorduk. Araç yerli olmasına karşın fiyatlar biraz yukarıda kaldı.