Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Operatör Tanıtımı

C..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhabalar arkadaşlar ben C, Bu gün sizlere benim de başlarda zorlandığım bir konuyu sizlere benim ihtiyacım olduğu şekilde açıklıyacağım...

Başlıktan da anlaşılacağı gibi bu gün sizlere Tom Clancy's Rainbow Six Siege adlı oyundaki Operatörleri tanıtacağım.

Bunu nasıl mı yapacağım? Sizlere öncelikle " İsmini, Hangi tarafta olduğunu, Özel yeteneğinin ne işe yaradığı" konusunda kendi bilgilerimi ve sağdan soldan toparladığım sağlıklı bilgileri harmanlayıp sunacağım.

Şimdiden teşekkür ederim, +1 rep alırım

KONU AÇILDIĞI ANDAN İTİBAREN TÜM POZİTİF/NEGATİF YORUMLARA TAMAMEN AÇIKTIR, SİZ BENİ ELEŞTİRİN Kİ BEN KENDİMİ İYİLEŞTİRİYİM

(Samimi bir dil içermektedir - İlk ağızdan)

DEFEND

BANDIT

Bu Operatörün yaptığı şeyler aslında kısıtlı ve etkili, toplamda 3 tane dikenli teli, 4 tane ise aküsü bulunmaktadır, bunların kullanış şekli şu şekilde yere koyduğunuz dikenli teller insanları yavaşlatır, bunun üzerine bir de elektrikli akü koyarsanız hem yavaş gider hemde DAMAGE yer, bu anlattığım dikenli tel için geçerliydi, bir de bu elektrikli aküyü RAİNFORCE'lerin ardına koyabiliyorsunuz, bu sayede ise duvara yaklaşan kişi, yani duvara bomba koymak için ya da başka bir temasta bulunduğunda ondan damage alıyor ve onu oraya koymasını engelliyor. Bu operatörü neden seçerler, silahlarının genelde FIRE RATE'si yüksek, atış hızı yani ve sahip olduğu koşma hızı da göz önünde bulundurulur ise hızlı oyuncular için ideal bir Operatör.

CASTLE

Şu anda okumaya başladığınız Operatör çoğu kitle tarafından öncelikli bir Operatördür çünkü Defans kısmında çok ama çok etkili bir görevi vardır, yaptığı şey çok basit ama inanılmaz bir etkiye sahiptir.
Kendisinin yaptığı şey bölgeye giriş yerlerine, yani Kapı ve Camlara normal barikatlardan kat kat daha güçlü olan neredeyse Rainforce görevi gören bir barikat koyuyor, kurşun geçirebilen ama kolay kolay aşınmıyan bir yapıya sahip.
Tabi bomba, Breach, Fuze'nin özel yeteneğine karşı savunmasız ama etkili bir Operatör

CAVEIRA

Genelleme yapmam gerekir ise bunu kadar etkili bir Operatör DEFANS kısmında sayılı... Bu Operatörün özel yeteneği ve Özel yeteneği dışında bir handikapı ise çok ama çok avantajlı, kullanılışa göre.
Bu arkadaşımız ne yapıyor, speedi çok fazla olması yanında Özel gücüne basıldığında ayak seslerini minimum'a indiriyor bunun yanında minimuma inen sesin yanında speed'i artıyor ve bu sayede çok mobil bir operatör olmuş oluyor, handikapına gelirsek, karşıdaki Operatör her kim olur ise olsun Injure yaptığı zaman kişiye yaklaşıp Atanmış olan tuşa (F-V ya da sizin atadığınız tuş) hangisi ise basılı tutarak kişiyi bıçaklarsanız karşı takımdaki tüm Operatörlerin yerini kısa belli bir süre görürsünüz

DOC(TOR)

Bildiğin ambulans abi, bu arkadaş ne yapıyor, elinde bi' şırınga var, yerde İnjure adamı revliyor, 100 canın altındaysan sana atarsa şırıngayı canını 100'e fullüyor, üstüne de geçici can ekliyor bu kadar basit ama inanılmaz etkili bir karakter, bunun için fazla söze gerek yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri