Tomy Clans Ve Oyun Önerisi

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Merhabalar arkadaşlar,

Tom Clancy’s The Division® 2 ve ghost recon alınırmı ? bunun yanı sıra skyrim almayı düşünüyorum.

bunun haricinde önerebilceğiniz kaliteli oyun varmı ?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Aboxbtr

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
evet bir arkadaşımda tavsiye etti hikaye modu yokmuş galiba. Ekipte olmadığı için liste dışı kaldı bende :)
belirli operasyonlar var ister arkadaş ister kendiniz(singleda yanınınıza botlar veriyo) oynuyorsunuz ama arkadaşla oynamak cok daha zevkli

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhabalar arkadaşlar
Tom Clancy’s The Division® 2 ve ghost recon alınırmı ? bunun yanı sıra skyrim almayı düşünüyorum.

bunun haricinde önerebilceğiniz kaliteli oyun varmı ?
Tom Clancy’s The Division® 2 baktiğim kadarıyla güzel yorumu yok, ghost recon ise bence arkadaşlar icin oynanacaksa bile 600₺ deymez, ready or not alabilirsiniz ekip yoksa bile diğer sunucularından falana bir ekip bulabilirsiniz

KS

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Tom Clancy’s The Division® 2 baktiğim kadarıyla güzel yorumu yok, ghost recon ise bence arkadaşlar icin oynanacaksa bile 600₺ deymez, ready or not alabilirsiniz ekip yoksa bile diğer sunucularından falana bir ekip bulabilirsiniz

tom clancys hikaye modları nasıl ?

elymuinium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
nasıl bir oyun istediğinize göre değişir hocam fakat benim top 3 listemde

1- elden ring
2- witcher 3
3- rdr2

var. Ayrıca ekstradan beğendiğim oyunların fotoğrafını bırakıyorum. Belki SoT yerine dbd vs. gelebilirdi :D veya fifa22 yerine Doom. Biraz daha ayrıntı verebilirsen nasıl bir şey istediğinle ilgili daha yardımcı olabilirim.

Ekran görüntüsü 2023-08-05 053337.png

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri