- Tepki
- 3
Arkadaşlar sinerji.com da böyle sistem var alınırmı bide bu site güvenilirli?
Bu Hafta sonuna PCH Giriş seviye çıkartacağını belirtti storyde onu değerlendirebilirsiniz.Arkadaşlar sinerji.com da böyle sistem var alınırmı bide bu site güvenilirli?
Ekli dosyayı görüntüle 10229
Hocam 5600 + 6600 var. Pch bu seviyede sistem çıkarmayacak. Bence psu değişimi ile alınabilir.Bu Hafta sonuna PCH Giriş seviye çıkartacağını belirtti storyde onu değerlendirebilirsiniz.
Kendisi parçalarını belirtti mi hocam ben görmedim de Nvidia sistem çıkartacağını belirti storde onu biliyorum.Pch bu seviyede sistem çıkarmayacak.
Evet özelleştirme bölümü için beklenebilir.Kendisi parçalarını belirtti mi hocam ben görmedim de Nvidia sistem çıkartacağını belirti storde onu biliyorum.
Birde özelleştirme ile bundan daha iyi bir sistem yapılabilir.
Birde Kasımın ilk haftasında Giriş ile Orta seviye arası çıkartacağını belirtti.
Bu sistem alınmaz demiyorum alınır sadece değerlendirilebilir dedim PCH sistemi.
PSU değişmesi kesinlikle lazım zaten onu da siz belirtmişsin
Yarın detaylı bir şekilde bilgi verilir diye tahmin ediyorum.Evet özelleştirme bölümü için beklenebilir.
Hafta sonu geldi zaten. Bilgi verilmesede olur sistem çıktı çıkacak.Yarın detaylı bir şekilde bilgi verilir diye tahmin ediyorum.