Soru Toplama Sistemde Parçalar Tek Tek Gelince Ne Yapmalıyız ?

pendragon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Arkadaşıma sistem topladık. (sistemi merak edenler forumda konusu var https://forum.pchocasi.com.tr/konu/topladigimiz-sistem-nasil-max-25-000-tl.58581/)

Aklımızdaki soru sistem toplama olduğu için parçalar tek tek gelicek.Daha önce hiç sistemimiz olmadı.Herhangi bi parçada sorun çıkarsa ne yapmamız lazım ? ve ayrıyetten sistemi kendi başımıza evde kurabilirmiyiz ?

Şunu belirtmeliyimki küçük bi bölgede yaşıyoruz ve pek bilgisayarcı yok olanda düzgün değil

Rya-

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Arkadaşıma sistem topladık. (sistemi merak edenler forumda konusu var https://forum.pchocasi.com.tr/konu/topladigimiz-sistem-nasil-max-25-000-tl.58581/)

Aklımızdaki soru sistem toplama olduğu için parçalar tek tek gelicek.Daha önce hiç sistemimiz olmadı.Herhangi bi parçada sorun çıkarsa ne yapmamız lazım ? ve ayrıyetten sistemi kendi başımıza evde kurabilirmiyiz ?

Şunu belirtmeliyimki küçük bi bölgede yaşıyoruz ve pek bilgisayarcı yok olanda düzgün değil
Dostum eğer sistem toplama hakkında hiç bilginiz yoksa YouTube'dan bununla ilgili birçok kaynak var onlardan yardim alabilirsiniz. Ayriyetten sistemi kurarken "Statiklenme" konusunda biraz dikkat edin yeterli olacaktir.
Parçalarda bir problem çıkmasi dahilinde de hemen saticiya ulaşıp gerekli işlemleri yapin sizin için daha sağlıklı olacaktır.

KS

pendragon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Dostum eğer sistem toplama hakkında hiç bilginiz yoksa YouTube'dan bununla ilgili birçok kaynak var onlardan yardim alabilirsiniz. Ayriyetten sistemi kurarken "Statiklenme" konusunda biraz dikkat edin yeterli olacaktir.
Parçalarda bir problem çıkmasi dahilinde de hemen saticiya ulaşıp gerekli işlemleri yapin sizin için daha sağlıklı olacaktır.
önerdiğiniz video varmı ? youtubede tam bulamadık yada biz yanlış araştırdık

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
bende kendim toplamayı düşünüyorum da doğru düzgün anlatan olmadığı gibi tam anlayamıyorsun da.. mesela powerın kabloları diyelim, şöyle tamamen kabloyu açalım bakın bu kablo buraya bu zımbırtı buraya dıye hem parçanın tamamını gösterip hem takarak anlatan yok..

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Ben kendim topladım hazır sistemlere güvenmiyorum türlü oyunlar dönüyo o parçalarda :)

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
birisi de gerekirse 1 saat sürse de anlamayan insanlar için bir video çekse parçaların tamamını göstererek yavaş yavaş bu kablo şuraya bu parça buraya dıye.

cukkaSG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
birisi de gerekirse 1 saat sürse de anlamayan insanlar için bir video çekse parçaların tamamını göstererek yavaş yavaş bu kablo şuraya bu parça buraya dıye.
Aslında bunu Recep Baltaş yıllar önce yapmıştı. Ben ilk sistemimim onun videosu sayesinde toplamıştım. Bulunabilir YouTube da.

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
Aslında bunu Recep Baltaş yıllar önce yapmıştı. Ben ilk sistemimim onun videosu sayesinde toplamıştım. Bulunabilir YouTube da.
5 yıl önceki sistemlerle şimdiki sistemler aynı olmuyor güncel birşeyler lazım

cukkaSG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
5 yıl önceki sistemlerle şimdiki sistemler aynı olmuyor güncel birşeyler lazım
Yenisini de yapmış, şuan izliyorum, uygunsa linkini paylaşacağım.

Kasa kablolarına kadar detaylı bir şekilde açıklamış. Yeterli olur diye ümit ediyorum. Sıkıntı olması durumunda; anakart ve kasa kullanım kılavuzları içerisinde şekilli bir şekilde anlatımları yapılıyor. İngilizce bilmeye de gerek kalmıyor. Yine de olmazsa buraya sorunca yardımcı olacak kişiler eminim olacaktır. Şimdiden kolay gelsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri