Yardım Toplayacağım Sistem Uyumlu Mu?

KS

TanEftal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ek olarak arkadaşlar ram m2ssd ile ilgili sorun yaşar mıyım uyumluluk konusunda veya 850w yeter mi ? yani toplayacağım sisteme genel ve detaysal bakıp yorumlayabilir misiniz?

FurkanBrkz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Sistemde uyumsuz bir parça yok. Yalnız PSU da Atx 3.1 ve PCI-E 5.0 destekli (16 pinli) psu olsa daha da iyi olur. Bununla dönüştücü ile kullanman lazım (Ekran kartından çıkan ile). Sorun olmaz.

KS

TanEftal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ne tarz bir dönüştürücü acaba veya ne için ihtiyacım var dönüştürücüye ? daha detaylı bilgi verebilir misin?

KS

TanEftal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sistemde uyumsuz bir parça yok. Yalnız PSU da Atx 3.1 ve PCI-E 5.0 destekli (16 pinli) psu olsa daha da iyi olur. Bununla dönüştücü ile kullanman lazım (Ekran kartından çıkan ile). Sorun olmaz.
bu psu dediklerinizi karşılar mı veya 850w yetmezse
1000w lik;

bu uygun mudur ?

FurkanBrkz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
bu psu dediklerinizi karşılar mı veya 850w yetmezse
1000w lik;

bu uygun mudur ?
PSU rahatlıkla karşılar hocam onda bir problem yok. Demek istediğim eski psularda yeni nesiş 12 Vhpwr girişi yok. Bu attıklarınız PSUlar son nesil. Gayet iyi.

KS

TanEftal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
PSU rahatlıkla karşılar hocam onda bir problem yok. Demek istediğim eski psularda yeni nesiş 12 Vhpwr girişi yok. Bu attıklarınız PSUlar son nesil. Gayet iyi.
ben o zaman bu sistemi topluyorum teşekkür ederim . eklemek istediğiniz veya verebileceğiniz tavsiyeniz var mı ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri