Fırsat Trendyol Mağazamızda Ne Alırsan 5 TL :)

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Tüm ürünler https://www.trendyol.com/sr?mid=368376&os=1

önerilen ürünler:

her müşteriye farklı kod iletilir aynı kod iletilmez, yetkili satıcı orijinal ürün

ghost_753

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
kanka ben aldım ama anında teslimat diyo ama kargoya verilecek falan diyo

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Hangi siteden alırsan al, e-ticaret olduğu için sipariş “kargoya verildi” olarak görünür kardeşim; endişelenmene gerek yok. Sadece dikkat etmen gereken nokta, mail adresini doğru girdiğinden emin olman.

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
mınımum 4 kod almamız gerekıyor . sıparıs olusturdum ama 4 tane kod urunune 2 tane kod verıldı yanı 1 ve 2 numaralı koda 1 kod 3 ve 4 numaralı koda 1 kod şeklinde

ghost_753

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hangi siteden alırsan al, e-ticaret olduğu için sipariş “kargoya verildi” olarak görünür kardeşim; endişelenmene gerek yok. Sadece dikkat etmen gereken nokta, mail adresini doğru girdiğinden emin olman.
tşk ederim geldi kodlar

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
satıcı kodları göndermiyor. 4 adet kod satın aldık 1ve 4. ürünler için 1 kod 2 ve 3 . ürün için 1 kod yanı her 2 ürüne 1 adet aynı kodu göndermiş mesaj olarak da sadece 2 adet kod geldi

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
PintiPin'den daha önce hesap ve lisans almıştım 👍
❤️
knk 5 lıra olmuıyor ama :D
değişebiliyor hocam şu an tekrar düştü
sms mail ile gider hocam
evet bilgilendirme için teşekkürler
mınımum 4 kod almamız gerekıyor . sıparıs olusturdum ama 4 tane kod urunune 2 tane kod verıldı yanı 1 ve 2 numaralı koda 1 kod 3 ve 4 numaralı koda 1 kod şeklinde
hocam 0322 245 0642 whatsapp ile ulasin destek sağlansın çok fazla kod gönderildi dün gece o yüzden illa ki hata olmuştur
tşk ederim geldi kodlar
hayirli olsun hocam
satıcı kodları göndermiyor. 4 adet kod satın aldık 1ve 4. ürünler için 1 kod 2 ve 3 . ürün için 1 kod yanı her 2 ürüne 1 adet aynı kodu göndermiş mesaj olarak da sadece 2 adet kod geldi
selam 0322 245 0642 whatsapp ile ulaşıp isteyebilirsin hocam keyleri çok fazla kod gittiği için illa otomatik teslimatta sorun olmuştur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri