Çözüldü Trendyol saçmalığı ve rezilliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
175
Trendyoldan sipariş verdim 6500 TL değerinde monitörü 5000 TL gibi bir ücrete aldım. Evde olamayacağım için kargonun çalıştığım iş yerine gelmesini istedim. Ve siparişim İADE olarak sisteme düştü. Arayıp bilgi aldığımda ise bulunduğunuz konuma kargo iletmemekteyiz dediler. Saçmalığın daniskası resmen. İnsanların aklıyla dalga geçiyorlar. Senelerdir alışveriş yapıyorum defalarca kargo şirketime geldi. İlk defa böyle birşey duyuyorum. Rezillik diz boyu rezilsin trendyol....

Ekli dosyalar

• trendyol-express-bilgim-disi-iade-1.jpg
    trendyol-express-bilgim-disi-iade-1.jpg
    76.5 KB · Görüntüleme: 28
KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
175
Şikayetinizi "Şikayetvar" sitesinde belirtebilirsiniz. Burada kimsenin birşey yapabileceğini, sanmıyorum.
Yazdım fakat ilgileneceklerini sanmıyorum. Bana dedikleri şey taşıma durumunda zarar görmüş, kargo etiketi kayıp veya adres yetersizdir diyorlar. Sürekli verdiğim adres yeterli olmaması imkansız olduğu için ve monitörün şuan ki fiyatı 8 bin küsürlerde

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
bence paranızı kaybetmeden ve mahkemeymiş falan uğraşmadan iade talep edin alın paranızı.

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
175
bence paranızı kaybetmeden ve mahkemeymiş falan uğraşmadan iade talep edin alın paranızı.
Mantıklı olan bu öyle yapmaya çalışıcam ama 3-10 iş günü içinde diyolarlar. Allahtan telefon konuşma kayıtları duruyor

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Mantıklı olan bu öyle yapmaya çalışıcam ama 3-10 iş günü içinde diyolarlar. Allahtan telefon konuşma kayıtları duruyor
Daha önceden adresinize teslimat yaptıklarını ispatlayabiliyorsanız, Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.
"Bugüne kadar ilgili siteden pek çok kez alışveriş yaptım, yaptığım alışverişler _____ adreslere sorunsuz şekilde teslim edildi. Fakat xx.xx.xxxx tarihinde satın aldığım ___ ürün, benim bilgim ve onayım olmadan iade olarak değiştirildi. Bununla ilgili firmaya ulaştığımda bana ____ sebepten dolayı ürünü getiremeyeceklerini söylediler. Aşağıda örneklerini sunduğum görüntüler ile bu siteden daha önceden yaptığım alışverişleri ve başarılı kargo teslimatlarını görebilirsiniz. İade işlemini kabul etmiyor ve satın aldığım ürünün tarafıma teslim edilmesini talep ediyorum." tarzında bir dilekçe oluşturabilirsin. Ama başvuruların sonuçlanması genellikle 5~6 ay sürüyor.

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
175
Arkadaşlar Trendyol müşteri hizmetleri şahsımı aradı. Konuştuk ve durumu hallettik. Siparişim çıktı yolda geliyorm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri