Soru Tron V3 Aldım Ama Ekran Kartından Ekran Gelmiyor Yardım Edin

RyzenEmir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İşlemci
Amd Ryzen 5 5600
Ekran Kartı
Rtx 3070 Ti
Tron V3 Aldım ama Ekran kartından ekran gelmiyor yardım edin çok çıkmazın içindeyim şuanda pci-e kabloları vs takılı pci-e yerine takılı ekran kartı neen çalışmıyor bilmiyorum birde ekran kartı takılıyken mousein ışıkları yanmıyor ama ekran kartını çıkartıp mousei takınca ışıkları yanıyor mousenin

asedwa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Sistemi tümden atabilirmisiniz hocam?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Tron V3 Aldım ama Ekran kartından ekran gelmiyor yardım edin çok çıkmazın içindeyim şuanda pci-e kabloları vs takılı pci-e yerine takılı ekran kartı neen çalışmıyor bilmiyorum birde ekran kartı takılıyken mousein ışıkları yanmıyor ama ekran kartını çıkartıp mousei takınca ışıkları yanıyor mousenin
Nasıl yanmıyor ? Fotoğraf atarmisin

KS

RyzenEmir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Nasıl yanmıyor ? Fotoğraf atarmisin
tabi hocam ışıklar ve fanlar çalışıyor ama ekran gelmiyor ve usbden güç çıkışı olmuyor nedense
f5afefe1-06e6-49a1-af16-54540a866d0a.jpeg

KS

RyzenEmir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Yani o zaman tüm sistemi garantiye gönderin yada mümkünse arkadaşınızın veyahut komşunuzun evinde çalıştırmayı deneyin
ilk seferde ekran gelmişti aslında sonrada karıncalı olmuştu ekran açıldığında sonrada gelmedi acaba benmi iyi takamadım

Yani o zaman tüm sistemi garantiye gönderin yada mümkünse arkadaşınızın veyahut komşunuzun evinde çalıştırmayı deneyin
psu kablolararında bir sorun olabilirmi

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
ilk seferde ekran gelmişti aslında sonrada karıncalı olmuştu ekran açıldığında sonrada gelmedi acaba benmi iyi takamadım

psu kablolararında bir sorun olabilirmi
Olabilir oturtmaya çalışın

Statik elektrik de yapmış olabilir

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
hocam bu durumda ekran kartı yanmamıştır demi ekran kartı çalışıyor çünkü
Sanmıyorum siz bi oturtmayi deneyin

Bunuda deneyin
Başka prizlerde'de aynı sorunu yapıyorsa en basiti bilgisayarın güç girişini çekin takılı olmasın daha sonra kasanın start tuşuna basılı tutun 3-4 saniye yeterli elektriği boşaltacaktır,bir diğer husus bilgisayarınızı kullanmadığınız zaman fişi prizden çekiniz.

KS

RyzenEmir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Bunuda deneyin
Başka prizlerde'de aynı sorunu yapıyorsa en basiti bilgisayarın güç girişini çekin takılı olmasın daha sonra kasanın start tuşuna basılı tutun 3-4 saniye yeterli elektriği boşaltacaktır,bir diğer husus bilgisayarınızı kullanmadığınız zaman fişi prizden çekiniz.
daha bilgisayar dün geldi hiç kullanamadım :(

KS

RyzenEmir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
birde yandaki fan a.ıldıktan sonra 2 sn falan sonra ışıkları gidiyor ve duruyor sonra 2 saniye sonra tekrar çalışıyor sıkıntısız

Bunuda deneyin

Tworst

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
birde yandaki fan a.ıldıktan sonra 2 sn falan sonra ışıkları gidiyor ve duruyor sonra 2 saniye sonra tekrar çalışıyor sıkıntısız
Aynı sistemi bende aldım yanım da duruyor işlemci ısındığı için açmıyorum sıvı soğutucu gelmesini bekliyorum

arkada ki kablo kısımları resimlerini gönderirmisin kablolar takılmış şekil de

Parzy

Moderatör
Moderatör
Tepki
64
Sistemdeki parçaları sök çıkar yapmayı deneyin.

asedwa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Hocam eğer ilk takışınızda kabloyu tam oturtmaydıysanız kart yanmış olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri