Sanırım öndeki sarı otobus admin ve birlikte sollama yaptığın için ban atmış.Saçmalığın ta kendisi itiraz et.
Arkadaşlar neden ban yedim bilmiyorum ama şunun altını çizeyim yolu kapatan ve otobüs ban yemedi sadece ben ban yedim
videodaki tüm herkese baktım hiçbiri admin değilSanırım öndeki sarı otobus admin ve birlikte sollama yaptığın için ban atmış.Saçmalığın ta kendisi itiraz et.
Adminler artık görünmez moddalar.Anlayamassın.İtiraz et banın açılsın.videodaki tüm herkese baktım hiçbiri admin değil
itraz direkt ettim zaten umarım açılırAdminler artık görünmez moddalar.Anlayamassın.İtiraz et banın açılsın.
ondan öncesinde hiç araba bile görmemiştim zaten oyuna daha yeni girmiştimKanka ya baştaki adamdan önce yola girdin diye ya da sollama yüzünden büyük ihtimalle sollama kuralları baya katılaştı diye biliyorum. Yol boş evet ama belki ondan öncesi bir şey yaptın diye atmış olabilirler.
Ghost mod bitene kadar yerinde mi bekledin yoksa ileriye gittin mi?ondan öncesinde hiç araba bile görmemiştim zaten oyuna daha yeni girmiştim
ilerledimde kimse yoktu zaten tab da 4kişi vardı onlarda dönüş için bekliyorlardıGhost mod bitene kadar yerinde mi bekledin yoksa ileriye gittin mi?
Ondan olabilir kankam. Bende eskiden daha kötüsünü yaşadım yol kenarına çekmiştim ghost mod o sıralar daha yeni oyuna gelmiş abi adamlar durduğum yerde konvoy gibi dizilmişler hiç ilerlemedim, tam bitti adamın içinde doğdum dağıldılar sonra ileri çektim şak diye perma yedim onu açtırana kadar canım çıkmıştıilerledimde kimse yoktu zaten tab da 4kişi vardı onlarda dönüş için bekliyorlardı
birde bunlar neden kaynaklanıyo biliyonmu adminin işini bilmemezliğindenOndan olabilir kankam. Bende eskiden daha kötüsünü yaşadım yol kenarına çekmiştim ghost mod o sıralar daha yeni oyuna gelmiş abi adamlar durduğum yerde konvoy gibi dizilmişler hiç ilerlemedim, tam bitti adamın içinde doğdum dağıldılar sonra ileri çektim şak diye perma yedim onu açtırana kadar canım çıkmıştı![]()
Şöyle söylemek isterim oyun 2016 ve üstü patladığı zaman hem yabancı hem Türk adminler olsun bir çoğu keyfiye oynuyordu tabi kuralları fazla ezenlere hak ettikleri şeyleri veriyorlardı, lakin en azından çerezlik durumlara göz yumuyorlardı oyuncular patladı sonra derken falan daha sıkı kurallar geldi bu sefer tadı kaçmaya başladı. Bazı Türk adminler güç zehirlenmesi yaşamaya başladı sırf yetkisi var diye isim vermeyeceğim onlar iyi biliyor kendilerini sıkıntıdan işlem yapacak adam arıyorlardı büyük ihtimalle bıraktılar çoktan oyunu.birde bunlar neden kaynaklanıyo biliyonmu adminin işini bilmemezliğinden
o değilde admin bakıcak inşallah itrazaŞöyle söylemek isterim oyun 2016 ve üstü patladığı zaman hem yabancı hem Türk adminler olsun bir çoğu keyfiye oynuyordu tabi kuralları fazla ezenlere hak ettikleri şeyleri veriyorlardı, lakin en azından çerezlik durumlara göz yumuyorlardı oyuncular patladı sonra derken falan daha sıkı kurallar geldi bu sefer tadı kaçmaya başladı. Bazı Türk adminler güç zehirlenmesi yaşamaya başladı sırf yetkisi var diye isim vermeyeceğim onlar iyi biliyor kendilerini sıkıntıdan işlem yapacak adam arıyorlardı büyük ihtimalle bıraktılar çoktan oyunu.
açarlar banını kanzi takma bu kadar ciddi bir şey yapmamışsın zateno değilde admin bakıcak inşallah itraza
umarım çünkü daha bugün banım açılmıştı geçmişten dolayı 1ay ban yemiştim zaten açılmassa artık ne kadar yerim bilmiyorumaçarlar banını kanzi takma bu kadar ciddi bir şey yapmamışsın zaten
Ban saçma olmuş bence de. Hatalı bir şey yok gibi. Reckless Drivingden atmış bir de. Bandan çok başlarda arkadan gelen ekran görüntüsü alma sesi gibi ses için yazayım dedim, nerden geldiğini bulamadıysan steelseries gg programının game capture özelliğini kapa ayarlardan. Bu sesin nerden geldiğini bulmak için nerdeyse herşeyi silmiştim bilgisayardan.
Arkadaşlar neden ban yedim bilmiyorum ama şunun altını çizeyim yolu kapatan ve otobüs ban yemedi sadece ben ban yedim
steel series gg iyi bana kalırsa obs den kayıt alınca çok yer kaplıyor ve çok zor oluyor en azından steel series gg den kayıt alıyom direkt buluyom daha rahat oluyoBan saçma olmuş bence de. Hatalı bir şey yok gibi. Reckless Drivingden atmış bir de. Bandan çok başlarda arkadan gelen ekran görüntüsü alma sesi gibi ses için yazayım dedim, nerden geldiğini bulamadıysan steelseries gg programının game capture özelliğini kapa ayarlardan. Bu sesin nerden geldiğini bulmak için nerdeyse herşeyi silmiştim bilgisayardan.
Ben fps oyunlarda rastgele onun kombinasyonuna basıyormuşum, nerden geldiğini bilmeyince çıldırtmıştı benisteel series gg iyi bana kalırsa obs den kayıt alınca çok yer kaplıyor ve çok zor oluyor en azından steel series gg den kayıt alıyom direkt buluyom daha rahat oluyo
otomatik ayarlıyo genelde valorant da kill alınca otomatik kayıt alıyo rocket league de gol yada asist yapınca ben hepsini kapattım onlarınBen fps oyunlarda rastgele onun kombinasyonuna basıyormuşum, nerden geldiğini bilmeyince çıldırtmıştı beniKullanıyorsanız sorun yok.