True Key saçmalığı

Muhammet Tekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
True Key bilgisayarımı virüs gibi kaplamış durumda kaldıramıyorum.Görev yöneticisinden görevi sonlandırıyorum 4-5 tane birden oluo lakin denetim masasından kaldıramıyorum.Cpu ve bellek kulanımını cidden önemli düzeyde kullanıyor.Görevi sonlandırıyorum 5 dakika sonra tekrardan geliyor kafayı yedirdi ana 3 gündür çözüünü internette araştırdım lakin sağlıklı bi çözüm bulamadım.
Flash player yükledikden sonra geldi yani yanında onlarıda indirmiş acil olarak çözüm bekliyorum
win10 kullanıyorum labtop lenovo z510

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,365
True Key sorunu bende de vardı aynı sorundan bende müzdariptim. Revo Uninstaller'i yüklemeni tavsiye ederim ben öyle çözdüm;

http://www.tamindir.com/revo-uninstaller/

gXBaEQ.png

KS

Muhammet Tekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşin garip tarafı dediğiniz programı yükledim lakin true key i görmüyor veya bulmuyor :( offff bilgisayarımdan çok bnm piskolojimi bozdu bu program

KS

Muhammet Tekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
güvenli mod olayını hiç bilmiyorum ayın 24 ünde yüklenmişbu saçma program pc yi geriye sarsam kalkarmı ?

Hüseyin Bütüner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Muhammet Tekin' Alıntı:
güvenli mod olayını hiç bilmiyorum ayın 24 ünde yüklenmişbu saçma program pc yi geriye sarsam kalkarmı ?

dostum güvenli kipi f8 ile anakart logosu geçince basmaya başla gelir. 
sisteminde önemli bilgi yüklemediysen geri atmayı dene oda olmazsa win 10 kullanıyorsun sistemi dosyaları silmeden 0 la yap son çare büyük ihtimal düzelir oda olmazsa yedekleri al komple 0 la

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri